spot_img
19.1 C
Rafina
Σάββατο, 16 Μαΐου, 2026
spot_img

Η «Κιμ Καρντάσιαν του Αφγανιστάν» κατάφερε να φύγει από τη χώρα

 

 

 

H «Κιμ Καρντάσιαν του Αφγανιστάν», η διάσημη τραγουδίστρια Αριάνα Σαγίντ κατάφερε να αναχωρήσει χθες από την Καμπούλ με αμερικανικό μεταγωγικό αεροσκάφος, μετά την κατάληψη του προεδρικού μεγάρου από τους Ταλιμπάν λίγα 24ωρα νωρίτερα.

Όπως ενημέρωσε η ίδια τους ακόλουθούς της, που ξεπερνούν το 1.300.000, προσπαθεί να μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη και η πτήση που κατάφερε να πάρει από την Καμπούλ την οδήγησε στην Ντόχα. Η τραγουδίστρια παρέμεινε στο Κατάρ, μέχρι που πήρε σήμερα ένα άλλο αεροσκάφος για τον προορισμό της.

Όπως ανέφερε η τραγουδίστρια στο Instagram, ελπίζει και προσεύχεται «να μπορέσει τουλάχιστον ο υπέροχος λαός μου να αρχίσει να ζει μια ειρηνική ζωή, χωρίς τον φόβο των καμικάζι αυτοκτονίας και των εκρήξεων». Και συνέχισε: «Η καρδιά μου, οι προσευχές και οι σκέψεις μου θα είναι για πάντα μαζί σας! Είμαι από τα βάθη της καρδιάς μου ευγνώμων για τον καθένα από σας και όλους σας για τις ευχές και τις προσευχές σας και την ανησυχία σας για την παρουσία μου στο Αφγανιστάν, όταν τόσοι άλλοι που αντιμετώπιζαν λιγότερους κινδύνους είχαν ήδη φύγει».

Ο σύντροφος και παραγωγός της τραγουδίστριας, Χασίμπ Σαγίντ, ανήρτησε στη συνέχεια μια φωτογραφία της Αφγανής ποπ σταρ, ενώ κοιμόταν στο αεροσκάφος εν πτήσει προς την Ντόχα:

«Αποκοιμήθηκε μόλις έγειρε το κεφάλι της αφού επιβιβαστήκαμε στο αεροπλάνο που θα μας έβγαζε εκτός [του Αφγανιστάν] με προορισμό την Ντόχα του Κατάρ. Την παρατηρούσα και θυμόμουν πόσο γενναία και ατρόμητα χειρίστηκε τις πρόσφατες, πιο δύσκολες και επικίνδυνες στιγμές της ζωής της… Για σας και πολλούς άλλους μπορεί να είναι απλώς μια καλλιτέχνιδα με όμορφη φωνή και πηγαίο ταλέντο. Αλλά για μένα είναι μια ατρόμητη γυναίκα, που υπήρξε πρότυπο ακόμη και για μένα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@hasibsayedofficial)

 

Αυτή την εβδομάδα

ΟΙ δημοσιογράφοι της Ραφήνας και ”νεκρούς” ανασταίνουν

Ραφήνα: Η μεγάλη ανάσταση των «εξαφανισμένων» αντιδημάρχων Υπάρχει κάτι μαγικό...

Φρένο στην κατανάλωση και την ανάπτυξη από τις αυξήσεις τιμών

Οι συνεχείς αυξήσεις στις τιμές τροφίμων, ενέργειας και βασικών...

e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ: Πληρωμές για την περίοδο 18 έως 22 Μαΐου

Κατά την περίοδο 18 Μαΐου έως 22 Μαΐου, θα...

Πρωθυπουργός στο 16ο Συνέδριο Ν.Δ. «Το δίλημμα είναι: Μητσοτάκης ή οποιοσδήποτε άλλος;»

Με την ομιλία του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας...

ΝΕΑ

ΟΙ δημοσιογράφοι της Ραφήνας και ”νεκρούς” ανασταίνουν

Ραφήνα: Η μεγάλη ανάσταση των «εξαφανισμένων» αντιδημάρχων Υπάρχει κάτι μαγικό...

Φρένο στην κατανάλωση και την ανάπτυξη από τις αυξήσεις τιμών

Οι συνεχείς αυξήσεις στις τιμές τροφίμων, ενέργειας και βασικών...

e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ: Πληρωμές για την περίοδο 18 έως 22 Μαΐου

Κατά την περίοδο 18 Μαΐου έως 22 Μαΐου, θα...

Το Καλοκαιρινό Πρόγραμμα των Θεατρικών Ομάδων Δήμου Μαραθώνος

Ο Δήμος Μαραθώνος παρουσιάζει με ιδιαίτερη χαρά το καλοκαιρινό...

RPN.GR