Μια καλοκαιρινή βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και συναίσθημα έρχεται στο Marathon Village την Τετάρτη 19 Αυγούστου.
Δίπλα στη θάλασσα, το αργεντίνικο τάνγκο θα έχει την τιμητική του, προσκαλώντας έμπειρους χορευτές αλλά και όσους θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα σε έναν από τους πιο εκφραστικούς χορούς του κόσμου.
Η εκδήλωση αρχίζει στις 20:00 με δωρεάν μάθημα τάνγκο. Πρόκειται για την ιδανική ευκαιρία να γνωρίσετε τις βασικές κινήσεις, να εξοικειωθείτε με τον ρυθμό και να ανακαλύψετε τη μοναδική επικοινωνία που δημιουργείται ανάμεσα στους δύο χορευτές.
Στις 21:00 αρχίζει η μιλόνγκα, σε μια ατμοσφαιρική βραδιά με επιλεγμένες μουσικές, καλοκαιρινή διάθεση και φόντο τη θάλασσα.
Χορευτές κάθε επιπέδου θα μοιραστούν την πίστα, δημιουργώντας μια αυθεντική αργεντίνικη ατμόσφαιρα γεμάτη κίνηση, αγκαλιές και δυνατά συναισθήματα.
Η είσοδος κοστίζει 10 ευρώ, ενώ για την άνετη εξυπηρέτηση των επισκεπτών διατίθεται χώρος στάθμευσης 300 θέσεων.
Το πρόγραμμα
- 20:00: Δωρεάν μάθημα τάνγκο
- 21:00: Έναρξη της μιλόνγκα
- Είσοδος: 10 ευρώ
- Parking: 300 θέσεις
Την Τετάρτη 19 Αυγούστου, το Marathon Village γίνεται ο απόλυτος προορισμός για όσους αγαπούν το τάνγκο ή θέλουν να το γνωρίσουν.
Φορέστε τα παπούτσια του χορού, πάρτε την παρέα σας και ετοιμαστείτε για μία καλοκαιρινή μιλόνγκα δίπλα στο κύμα.
Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του Marathon Village.






