Ι. Ν. Ανάληψης Διασταύρωσης Ραφήνας:Ανακοίνωση για Ιερές Ακολουθίες – Κατηχητικό

247

 

Ανακοίνωση:
Λόγω των έκτακτων μέτρων, που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση, θεωρούμε χρήσιμο να σας ενημερώσουμε για τα εξής:
Οι Ιερές Ακολουθίες θα τελούνται με την παρουσία του απαραίτητου προσωπικού και θα μεταδίδονται ζωντανά στο κανάλι του Ι. Ναού μας. Να υπενθυμίσουμε ότι κατά τον μήνα Οκτώβριο επιτρέπονταν 20 άτομα, την εβδομάδα που πέρασε 9 και από αύριο μόνο το προσωπικό.
Θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το Κατηχητικό Σχολείο να συνεχίσει τη λειτουργία του Διαδικτυακά.
Η Σχολή Γονέων με τον π. Θεμιστοκλή Χριστοδούλου, την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου, θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι μας.
Όλων των απογευματινών δραστηριοτήτων και συγκεντρώσεων του Ι. Ναού, αναστέλλεται η λειτουργία.
Το συσσίτιο θα συνεχίσει κανονικά τη διανομή φαγητού. Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε για την ενίσχυση του σε τρόφιμα, σε συνδυασμό με κάποια άλλη έξοδό σας.
Το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν συνάξεις της Ενορίας μέσω τηλεδιάσκεψης. Θα ενημερώνεστε εγκαίρως μέσα από την ομάδα Viber και Facebook του Ι. Ναού. Παρακαλούμε για την συμμετοχή όλων, ώστε έστω και έτσι, να ενισχυόμαστε στον αγώνα μας.
Όλοι οι σχετικοί σύνδεσμοι είναι αναρτημένοι στην αρχική σελίδα της Ιστοσελίδας μας [YouTube, Webex, Viber, Facebook, SoundCloud, e-βιβλιοθήκη]. Παρακαλούμε τους πιο εξοικειωμένους να βοηθήσουν όσους δυσκολεύονται με τις νέες τεχνολογίες.
Για την Ι. Εξομολόγηση και για την τέλεση Τρισαγίων, καλό είναι να υπάρχει επικοινωνία, με προσωπικό μήνυμα, με τους Ιερείς.
Με τη βοήθεια του Θεού, θα περάσει και αυτή η δοκιμασία. Μακάρι να είναι σύντομη, ούτως ώστε όλοι μαζί να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα. Το επόμενο διάστημα θα περιέλθουμε όλη την Ενορία μας, με το Ι. Λείψανο της Αγ. Βαρβάρας προς ευλογία, στηριγμό, ίαση όλων μας.
Παρακαλούμε να είστε συντονισμένοι, ώστε να ενημερώνεστε εγκαίρως.

=======================================================

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

=======================================================