Ι.Ν. Παναγίας Παντοβασίλισσας Ραφήνας : Κοπή της Αγιοβασιλόπιτας!

760

Σημαντική η ημέρα σήμερα για τους χριστιανούς ορθοδόξους, της ενορίας της Παντοβασίλισσας, που έκοψαν την αγιοβασιλόπιτα μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας.

Σε μια λιτή τελετή που ακολούθησε μετά την ευλογία και το “κόψιμο” της Αγιοβασιλόπιτας

οι ιερείς του Ναού, πατέρες Δημήτριος Μπακόπουλος, Απόστολος Βούλγαρης και Απόστολος Δάμκαλης, ευχαρίστησαν τους ενορίτες για την ενεργή τους παρουσία στην εκκλησία, αντήλλαξαν ευχές και παρουσίασαν στον χριστεπώνυμο λαό τα μέλη τoυ νέου εκκλησιαστικού συμβουλίου (ΕΔΩ) και της φιλοπτώχου αδελφότητας (ΕΔΩ) , ενω δεν παρέλειψαν να τιμήσουν για την προσφορά τους τα αποχωρούντα μέλη απο την εκκλησιαστική επιτροπή και την φιλόπτωχο αδελφότητα, όπως επίσης και τον επι πενταετία πρωτοψάλτη του Ι.Ν Ευάγγελο Μάντζιο.

Ο Ευάγγελος Μάντζιος , πρωτοψάλτης επι πενταετία στον Ι.Ν. Της Παναγίας Παντοβασίλισσας τιμήθηκε για την προσφορά του.
Για την προσφορά του ως ταμίας και μέλος της εκκλησιαστικού συμβουλίου τιμήθηκε και ο Ελευθέριος Κουζούπης.

Στην σημερινή θεία λειτουργία και την κοπή της πίτας , παρέστησαν ο τ. Δήμαρχος Βασίλης Πιστικίδης, ο Πρόεδρος του Ο.Λ.Ρ Σπυρίδων Χρυσοφώτης, η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ο.Λ.Ρ Δέσποινα Γκικάκη, η Αντιδήμαρχος Δήμητρα Τσεβά, ο Δημοτικός Σύμβουλος της Συμπολίτευσης Παύλος Μπατάλης και από την Δημοτική Αλλαγή της Ραφήνας , οι τρεις γυναίκες δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Κατερίνα Παπαδοπούλου, Μαρία Αραπκιλή και Δέσποινα Δημητριάδη.

Ο π. Δημήτριος Μπακόπουλος επέδωσε τιμητική πλακέτα στον τ. εκκλησιαστικό επίτροπο Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο.
Η Φανή Νικολάου έπειτα απο την θητεία της και την προσφορά πολύτιμης υπηρεσίας στην Φιλόπτωχο Αδελφότητα, τιμήθηκε με τιμητική πλακέτα.
Τιμητική πλακέτα, έλαβε και η Ματθίλδη Ματζάκου που συμμετείχε με σημαντική προσφορά στην Φιλόπτωχο Αδελφότητα.