Η νέα εποχή της δημοσιογραφίας στην Ραφήνα: Ζωντανές εκπομπές, εβδομαδιαίες ανασκοπήσεις και πολλά άλλα!

390

Η ηλεκτρονική δημοσιογραφία στην Ραφήνα και το Πικέρμι περνά ένα βήμα μπροστά!

Το Rafina Pikermi News, ως ανεξάρτητο δημοσιογραφικό μέσον, φέρνει την νέα εποχή στην Ραφήνα και το Πικέρμι με καινοτομίες και συνεχείς εκπλήξεις!

Και φυσικά με τις μοναδικές μας συνεντεύξεις!

Μέσα από το studio μας, στο κέντρο της Ραφήνας, θα σας κρατάμε συντροφιά, αλλά περιμένουμε και την δική σας συμμετοχή!

Τηλεφωνήστε μας ή στείλτε μας μήνυμα ζωντανά, την ώρα των live εκπομπών μας!

Και το αδελφάκι του, το Anattica.gr, η πρώτη ενημερωτική σελίδα όλης της Ανατολικής Αττικής, με 154.000 ακόλουθους, σας ενημερώνουν κάθε ημέρα για όλα τα νέα, ευχάριστα και δυσάρεστα που συμβαίνουν και απασχολούν όλους εμάς, τους δημότες των 13 δήμων της Ανατολικής Αττικής!

Πρώτοι ξεκινήσαμε την εβδομαδιαία ανασκόπηση, ”ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ” κάθε Σάββατο απόγευμα στις 5, όπου η Κατερίνα Τράση, ο Ιωάννης Ξουρίκης και η Ιφιγένεια Βαρδοπούλου σας ενημερώνουν για όλα τα γεγονότα!

Κάθε Πέμπτη στις 6 το απόγευμα η ψυχοθεραπεύτρια και Life coach Μικέλα Καικάρη μας δίνει τις πολύτιμες συμβουλές της, και κάθε δεύτερη Παρασκευή στις 5 μ.μ η διαιτολόγος-διατροφολόγος Χριστίνα Κουτζαβεκιάρη μας μαθαίνει όλα τα μυστικά μιας ισορροπημένης διατροφής!

Όλες οι εκπομπές μας μεταδίδονται ζωντανά μέσω της επίσημης σελίδας μας στο facebook αλλά μπορείτε να τις βρείτε και στο επίσημο κανάλι μας στο you tube όπου αρχειοθετούνται.

Και δεν έχετε δει τίποτε ακόμη!Τα καλύτερα έρχονται!

It’s a promise!

Κατερίνα Τράση

Rafina Pikermi News

Anattica.gr

Κυπρίων Αγωνιστών 24-Ραφήνα

Τηλ. 2294022034

Σ Υ Ν Τ Ο Ν Ι Σ Τ Ε Ι Τ Ε!!!