Η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου συνεδριάζει στις 19 Ιανουαρίου (θέματα)

217

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΑΡ. 2

Η Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, σας καλεί σε διά περιφοράς συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021 και από ώρα 10 π.μ. έως 11.30 π.μ. με ενημέρωση των μελών διά τηλεφώνου, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

  1. Λήψη απόφασης περί έγκρισης του πρακτικού αξιολόγησης δικαιολογητικών τεχνικής προσφοράς – ματαίωσης σύναψης σύμβασης του υπ’ αριθμ. 103982 ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια οργάνων παιδικής χαράς δημοτικού πάρκου αναψυχής (κολυμβητήριο) του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου» και είτε την επανάληψη της διαγωνιστικής διαδικασίας άνευ τροποποίησης των όρων διακήρυξης, είτε στην κατά το άρθρο 32 του Ν.4412/16 διαπραγμάτευση χωρίς προηγούμενη δημοσίευση.
  2. Λήψη απόφασης περί έγκρισης πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης διαγωνισμού για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΔΑΠ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ & ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΜΕ δ.τ. «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΒΟΥΝΙΔΗΣ» μόνο για τα είδη και τις υπηρεσίες που αφορούν τις ομάδες Β «ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ», Δ «ΕΙΚΟΝΕΣ και ΗΧΟΥ και ΕΙΚΟΝΑΣ» και Ε «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ». (Αριθ. Διακήρυξης 7636/03-06-2020)
  3. Λήψη απόφασης περί ορισμού δικηγόρου για παράσταση κατά τη συζήτηση αγωγής Β. Κάππου κλπ. ενώπιον του Κτηματολογικού δικαστή.
  4. Λήψη απόφασης περί αποδοχής δωρεάς προτομής Ελευθερίου Βενιζέλου από τον Δήμαρχο, κ.Ευάγγελο Μπουρνούς.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΣΕΒΑ -ΜΗΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑ

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ