spot_img
10.1 C
Rafina
Τρίτη, 24 Μαρτίου, 2026
spot_img

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γεωργία Περαματζή από το Πικέρμι μιλά για όλα σε αποκλειστική συνέντευξη στο rpn.gr!

 

 

 

Μια ακόμη σημαντική διάκριση για τον ελληνικό αθλητισμό πέτυχε πριν από λίγες μέρες η ελληνική αποστολή που συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστής Κωπηλασίας που διεξήχθη στις 7 και 8 Φεβρουαρίου στο Παρίσι, με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 3.000 αθλητών όλων των ηλικιών, από 51 χώρες του πλανήτη.

Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Κλειστής Κωπηλασίας στα 500μ και 6η παγκοσμίως για τα 2000μ, στους αγώνες αναδείχθηκε η δικιά μας Γεωργία Περαματζή από το Πικέρμι,όπως σας ενημερώσαμε με σχετικό μας άρθρο.

Η Γεωργία Περαματζή σήμερα έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στον Δημήτρη Αντωνάκο, στο νέο studio του rpn.gr, και μίλησε για όλα!

Συνοδευόταν από την προπονήτριά της Ιωάννα Διακουμή(Jo Dia)που πίστεψε σε αυτήν και της είπε ότι θα γράψει ιστορία!

Ευχαριστούμε την Γεωργία και την Ιωάννα για την συνέντευξη,τους δίνουμε τα θερμότερα συγχαρητήρια και τους ευχόμαστε να έχουν πάντα επιτυχίες και να δοξάζουν την Ελλάδα σε όλον τον κόσμο!

Ακολουθεί η συνέντευξη!

Αυτή την εβδομάδα

Ραφήνα: Πασχαλινό Bazaar στην κεντρική πλατεία – Μια γιορτή γεμάτη χαμόγελα, δημιουργία και εκπλήξεις

Μια γιορτή γεμάτη χαμόγελα, δημιουργία και εκπλήξεις έρχεται στην...

Παρουσίαση του βιβλίου της Άριας Παπανικολάου στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου

Ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μαραθώνα (ΜΕΣΜΑ), σε συνεργασία με...

Στην τελική ευθεία ο 10ος Αραφήνειος Δρόμος – Ρεκόρ συμμετοχών και μια πόλη σε ρυθμούς γιορτής

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο 10ος Αραφήνειος Δρόμος, με...

ΝΕΑ

Παρουσίαση του βιβλίου της Άριας Παπανικολάου στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου

Ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μαραθώνα (ΜΕΣΜΑ), σε συνεργασία με...

Ραφήνα Μπαρμπαβάγγος: Την 25η Μαρτίου γιορτάζουμε μαζί!

Την ημέρα της ελευθερίας και της παράδοσης, στρώνουμε τραπέζι...

Ραφήνα: Κάλεσμα στους κατοίκους από το Κοινοτικό Συμβούλιο στην αίθουσα του Κ.Α.Π.Η.

Το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Ραφήνας, καλεί τους κατοίκους...

Πικέρμι: Κεμπάπ Μερίδα… όπως πρέπει! Στο Οβελιστήριο των Φίλων

Κεμπάπ Μερίδα… όπως πρέπει! Οβελιστήριο των Φίλων Ζουμερά κεμπάπ ψημένα...

RPN.GR