Η ταινία του Προέδρου του Αθλ. Συλλόγου Ν. Βουτζά ”Πρόοδος” Γ.Βιτσαρόπουλου στo Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας

187

Θα είμαστε όλοι εκεί στην προβολή της ταινίας No Heroes, του δικού μας πολυτάλαντου προέδρου της ΠΡΟΟΔΟΥ, Γιώργου Βιτσαρόπουλου , που θα φιλοξενηθεί στo Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας., τη Δευτέρα 28.09.2020 στο θερινό κινηματογράφο Τριανόν.
Το ντοκιμαντέρ ‘No Heroes’ καταγράφει τις ομαδικές δραστηριότητες του Αθλητικού Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων (ΑΣΚΑ) Μαρούσι, κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Ο σύλλογος άνοιξε τις πόρτες των προπονήσεων σε ένα κινηματογραφικό συνεργείο και επέτρεψε επιπλέον στα μέλη του (5 άτομα) να ακολουθούν την ομάδα στα ταξίδια και στους αγώνες της, σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.
Η συρραφή των στιγμιότυπων για ένα χρονικό διάστημα επτά μηνών συνοδεύεται από συνεντεύξεις των συντελεστών της ομάδας, κατά τις οποίες μοιράζονται πληροφορίες για την προσωπική τους ιστορία, για το βίωμα της κινητικής αναπηρίας, για την επιλογή του ειδικού αθλητικού εξοπλισμού, όπως και για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το άθλημα και ο ειδικός αθλητισμός στην Ελλάδα.
Εισιτήρια θα βρείτε στο viva.gr
Συντελεστές
Σκηνοθεσία και Έρευνα: Γιώργος Βιτσαρόπουλος Φωτογραφία: Φραγκίσκος Πενίδης Μοντάζ: Δημήτρης Αναγνώστου, Φραγκίσκος Πενίδης Σχεδιασμός/μίξη ήχου Αναστάσιος Κάτσαρης Μουσική Tuber, Les Skartoi Καλλιτεχνικός Σύμβουλος Δημήτρης Αναγνώστου Παραγωγός Γιώργος Βιτσαρόπουλος, Associate Producer Κολιού Λίνα Παραγωγή FP Media House,Basketball Guru Διάρκεια 95’ Είδος Ντοκιμαντέρ