Η ζέστη έρχεται…και δεν αντέχεται χωρίς παγάκια ICE FORCE !

583

Η εταιρεία ICE FORCE εδρεύει, παράγει και αποθηκεύει τα προϊόντα της σε σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Επιχειρησιακό Πάρκο Σπάτων, κοντά στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και δίπλα στο Mc ArthurGlen Σπάτων.

Η τοποθεσία της εταιρείας ICE FORCE είναι σε ένα τόσο κομβικό σημείο για την Ανατολική Αττική, που  δίνει την δυνατότητα να εξυπηρετεί άμεσα και αποτελεσματικά τις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών της, ιδιαίτερα σε παγοκύβους.

Παγάκια Ice Balls

Παγάκια Ice Balls - Σφαιρικά Παγάκια Σε Σακούλες Παράγουμε & Διανέμουμε Παγάκια Στην Αθήνα. Προμηθεύουμε Με Πάγο Επαγγελματίες & Πρατήρια Συσκευασίες 3,7 & 7,4 Κιλών

Παγάκια ΚύβοςΠαγάκια Κύβοι - Παγάκια Παγοκύβοι Σε Σακούλες Παράγουμε & Διανέμουμε Παγάκια Στην Αθήνα. Προμηθεύουμε Με Πάγο Επαγγελματίες & Πρατήρια Συσκευασίες 3,7 & 7,4 Κιλών

Παγάκια παγοκύβων 3,7 & 7,4 κιλών skotsmanΠαγάκια Παγοκύβων Scotsman

Τρίμμα Nugget 7 κιλώνΠάγος Τρίμμα Nugget

6 egkatastaseis

82 mixanes2

84 iceforce psigeio

H εταιρία διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με σκοπό την παραγωγή, συσκευασία και διακίνηση παγοκύβων, με την εμπορική ονομασία ICEFORCE. Λειτουργεί μία σειρά από νέες παγομηχανές ICEMATIC και SCOTSMAN. Πρόκειται για μηχανές με υψηλή παραγωγική ικανότητα, με τεχνολογία ανάδευσης, ιδανικές για σκληρά νερά (άλατα – ασβέστιο), με προδιαγραφές και πιστοποιητικά Ευρώπης.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της ICE FORCE φέρουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, λειτουργούν καθημερινά και παράγουν παγοκύβους έτοιμους σε σακούλες.

Τα παγάκια παρασκευάζονται από νερό ΕΥΔΑΠ, το οποίο έχει υποστεί κατάλληλη επεξεργασία και καθαρισμό από ειδικό φίλτρο. Ο πάγος συσκευάζεται σε σακούλες που τηρούν τις προδιαγραφές αποθήκευσής του, εξειδικευμένες για τρόφιμα βάρους 3.7 και 7.4 κιλών. Η αποθήκευση και συντήρηση των συσκευασμένων παγοκύβων γίνεται σε ειδικό ψυκτικό θάλαμο με όλες τις εγκαταστάσεις της σύγχρονης τεχνολογίας

Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα της ICE FORCE απευθύνονται σε σημεία πώλησης, όπως περίπτερα, μίνι μάρκετ (ψιλικατζίδικα), καφετέριες, χώρους εστίασης (εστιατόρια, ταβέρνες), ξενοδοχεία, catering και σε άλλα επιλεγμένα σημεία, ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΠΑΤΩΝ,
ΣΠΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ,
Τ.Κ.190 04

Τηλέφωνο: 210 6635020
Κινητό: 6944255828
Φαξ: 210 6635252

info@iceforce.gr

Επισκεφτείτε τη σελίδα της ICE FORCE

στο facebook και μείνετε συνδεδεμένοι

για νέα και ανακοινώσεις.