Ικαρία: «Σπάει» τη σιωπή του ο σύντροφος της Νάταλι Κρίστοφερ

671

«Είναι δύσκολο να περιγράψω με λόγια το πως νιώθω. Είμαι συντετριμμένος και είναι τόσο δύσκολο να μιλήσω για ό,τι έχει συμβεί. Κάποια στιγμή θα μπορέσω να το κάνω, αλλά όχι τώρα» είπε ο 38χρονος στη Daily Mail

Ο Ασίκαλης δήλωσε συνετριμμένος για την τραγική εξέλιξη, χωρίς να έχει κουράγιο για πολλές κουβέντες. Ωστόσο, ανέφερε πως θα μπορεί να πει περισσότερα, όταν ηρεμήσει. 

«Είναι πολύ δύσκολο να περιγράψω με λέξεις όσα αισθάνομαι αυτή τη στιγμή. Ασφαλώς, είμαι συντετριμμένος και έτσι μου είναι πολύ δύσκολο να μιλήσω για όσα έχουν συμβεί. Θα έρθει κάποια στιγμή η ώρα που θα μπορέσω να το κάνω, αλλά όχι τώρα» ήταν η λιτή δήλωση του 38χρονου υπαλλήλου σε ταξιδιωτική εταιρεία, ο οποίος παρέμεινε στην Ικαρία καθ΄ όλη τη διάρκεια των επιχειρήσεων εντοπισμού της Βρετανίδας αστροφυσικού, ωστόσο μέσα στο σαββατοκύριακο σκοπεύει να επιστρέψει στην Κύπρο. «Πρέπει να παραμείνω στο νησί μέχρι να τακτοποιηθούν κάποιες εκκρεμότητες. Στη συνέχεια θα επιστρέψω στην Κύπρο».

Σε ερώτηση που δέχτηκε σχετικά με τις κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στο σεντόνι του κρεβατιού, στο δωμάτιο που διέμενε με τη Βρετανίδα, και σχετικά με τις υποθέσεις ότι ο θάνατος της Κρίστοφερ μπορεί να μην οφειλόταν σε ατύχημα, σχολίασε: «Δεν μπορώ να πω κάτι γι’ αυτό, δεν είχα καμία σχέση με αυτό».