spot_img
15 C
Rafina
Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Κ18 Θύελλα Ραφήνας – Αχαρναϊκός 5-3

 

 

 

Σπουδαία νίκη για την Θύελλα Ραφήνας με σκορ 5-3 επι του Αχαρναϊκού με την ομάδα της Ραφήνας να εξασφαλίζει και μαθηματικά πλέον την είσοδο της στην τελική οκτάδα του πρωταθλήματος Κ18 της ΕΠΣΑΝΑ.

Ίσως στο πιο σκληρό φετινό παιχνίδι η Θύελλα ξεκίνησε το παιχνίδι αναγνωριστικά και κρατώντας τις γραμμές της κοντά , αφήνοντας στον Αχαρναϊκό την κατοχή στην αρχή του παιχνιδιού . Στο 8’ λεπτό το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους έπειτα από πλάγιο του Κανελλοπουλου και προβολή του Ανδρικου μέσα από την περιοχή προλαβαίνοντας την έξοδο του τερματοφύλακα . Στο 16’ λεπτό οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με κοντινή κεφαλια από κόρνερ αλλά πολύ γρήγορα η Θύελλα πήρε πάλι κεφάλι στο σκορ με το δεύτερο γκολ του Ανδρικου.

Με την λήξη του ημιχρόνου το παιχνίδι στιγματίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο του Ανδρικου , ο οποιος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο . Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ίδια ένταση και τον Αχαρναϊκό να ισοφαρίζει με μακρινή σέντρα σουτ. Τότε η Θύελλα έβγαλε ακόμη μεγαλύτερη ψυχή , πληγωμένη με ένα ακόμη τραυματισμό του Τσαλιαγκου στο κεφάλι , ο οποιος και αυτός διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο , πήρε εξ ολοκλήρου τα ηνία του αγώνα και με δυο γκολ του Κανελλοπουλου και ένα του Κατσάμπουλα κλείδωσε την νίκη , με τον Αχαρναϊκό να καταφέρνει να πετύχει και αυτός ένα ακόμη γκολ .

Με το τέλος του αγώνα οι παίχτες της Θύελλας και προπονητής τους μέσα από τα αποδυτήρια της ομάδας αφιέρωσαν εξ ολοκλήρου αυτήν την νίκη στους ατυχους συμπαίκτες τους Δημήτρη Ανδρικο και Βασίλη Τσαλιαγκο .

Σύσσωμη η ομάδα της Θύελλας εύχεται περαστικά και γρήγορη επάνοδο στο γήπεδο στους δυο αθλητές μας .

Συγχαρητήρια σε όλους .

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ για  να βλέπετε όλες τις ζωντανές μας εκπομπές

Αυτή την εβδομάδα

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 21/12/2025

https://youtu.be/S7AFs_PQBaY

Η σιωπή ενός ανθρώπου που ξέρει

Ο άνθρωπος που κάποτε διάβαζε τα gallop πριν ακόμα...

Λευκή Νύχτα Ραφήνας: όταν η πόλη έγινε γιορτή – φωτογραφίες – πολλά βίντεο RPN

Η Ραφήνα έζησε το βράδυ της Παρασκευής μια από...

Παραμονή Χριστουγέννων στη Ραφήνα: Ζωντανή μουσική και γιορτινό μενού στο Άσπρο Γίδι

Παραμονή Χριστουγέννων και η Ραφήνα δεν… κοιμάται. Στην καρδιά...

Το παραμύθι του Μπουμπουνόβι και των χωριών με αυτιά

Μια φορά κι έναν καιρό, σε μια γωνιά του...

ΝΕΑ

Η σιωπή ενός ανθρώπου που ξέρει

Ο άνθρωπος που κάποτε διάβαζε τα gallop πριν ακόμα...

Παραμονή Χριστουγέννων στη Ραφήνα: Ζωντανή μουσική και γιορτινό μενού στο Άσπρο Γίδι

Παραμονή Χριστουγέννων και η Ραφήνα δεν… κοιμάται. Στην καρδιά...

Μάτι: Μουσικό ρεβεγιόν στο Άρτιον την Τετάρτη 24/12, Παραμονή Χριστουγέννων

Τήν Τετάρτη 24/12, Παραμονή Χριστουγέννων ένα μουσικό ρεβεγιόν στο...

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 20/12 – rpn

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια ...

RPN.GR