spot_img
14 C
Rafina
Πέμπτη, 23 Απριλίου, 2026
spot_img

Καινούργιου για Χρηστίδου: Δεν καταλαβαίνω την εμμονή τους με εμένα – rpn

Η Κατερίνα Καινούργιου, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της «Super Κατερίνα», αναφέρθηκε στην κριτική που της ασκείται από την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» της Σίσσυς Χρηστίδου.
Η παρουσιάστρια του Alpha εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τις συνεχείς αναφορές στην εκπομπή της και τα προσωπικά της θέματα, τονίζοντας ότι δεν επιθυμεί να επανέλθει σε αυτή την κατάσταση.
Επιπλέον, προσπάθησε να κλείσει το ζήτημα που είχε προκύψει πρόσφατα σχετικά με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, υπογραμμίζοντας ότι δεν έχει σκοπό να ασχοληθεί περαιτέρω με αυτό

 

 

 

«Το Σαββατοκύριακο πάλι φούντωσε η ιστορία με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και εμένα, ενώ εγώ ουσιαστικά τα έχω βρει μαζί του. Δεν καταλαβαίνω την εμμονή της συγκεκριμένης εκπομπής με εμάς. Κάθε Σάββατο… Πραγματικά στενοχωριέμαι, γιατί και σε προσωπικό επίπεδο έχουμε στηρίξει πάρα πολύ τη Σίσσυ και δεν έχουμε κάποιο θέμα», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Η Κατερίνα Καινούργιου, συνεχίζοντας, τόνισε: «Βλέπω μια εκπομπή εδώ και έναν μήνα να βάλλεται κατά της εκπομπής μας και εμού με τον χειρότερο και τον πιο ειρωνικό τρόπο».

Αναφερόμενη στη διαφωνία που προέκυψε για τα πλάνα του Κωνσταντίνου Βασάλου, πρόσθεσε:
«Είχα πει πως, αν κάναμε αυτό το λάθος, ζητάω συγγνώμη. Δεν ήμουν παρούσα. Ο Κωνσταντίνος δεν γνώριζε ότι ζήτησα συγγνώμη και το λύσαμε σε προσωπικό επίπεδο. Το προσωπικό μας είναι κάτι άλλο από την εκπομπή».

Μιλώντας για τον δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε: «Για μένα ευτυχώς που δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Αυτό που θέλω να πω στον Νίκο Συρίγο είναι ότι το είπα τόσο απλά, ηρεμήστε λίγο, γιατί όλοι πάνω κάτω κάνουμε την ίδια εκπομπή. Τώρα το ποιος την κάνει με αξιοπρέπεια και ποιος όχι συμφωνώ απόλυτα, ο τηλεθεατής είναι αυτός που κρίνει. Όλο αυτό νομίζω ότι δεν ωφελεί κανέναν, δεν αρέσει και στους τηλεθεατές. Ταυτόχρονα θυμηθείτε κάποιοι από εσάς πόσο ωραία έχω μιλήσει για εσάς…».

Τι προηγήθηκε με τον Νίκο Συρίγο
Ο Νίκος Συρίγος είχε επικρίνει την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για την προβολή πλάνων του Κωνσταντίνου Βασάλου που, όπως είπε, καταγράφηκαν χωρίς τη συναίνεσή του. Τα σχόλιά του προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της παρουσιάστριας, η οποία απάντησε στον αέρα της εκπομπής της.

Το θέμα επανήλθε το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στο «Χαμογέλα και Πάλι», με τον Νίκο Συρίγο να επισημαίνει:
«Δεν ξέρω αν είμαστε καλύτεροι εμείς, αλλά δεν είμαστε ίδιοι. Δεν κάνουμε όλη την ίδια δουλειά κι εγώ δεν είμαι μέλος αυτής της συνωμοσίας. Να καταγράφετε τον Κωνσταντίνο χωρίς να το ξέρει και να το δείχνετε. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του όπως νομίζει ότι είναι σωστό, ο κόσμος θα κρίνει».

Η Σίσσυ Χρηστίδου, επιχειρώντας να ηρεμήσει τα πνεύματα, σημείωσε: «Να το ελαφρύνουμε λίγο…», υπογραμμίζοντας ότι η τηλεόραση έχει μετατραπεί σε ένα διαρκές πεδίο σχολιασμού και αντιπαραθέσεων.

Αυτή την εβδομάδα

Instagram εκτός λειτουργίας: Μαζικά προβλήματα πρόσβασης σε κινητά και υπολογιστές

Σοβαρή τεχνική δυσλειτουργία παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (23/04/2026)...

Ημέρα υιοθεσίας κουταβιών στη Νέα Μάκρη από τον Σύλλογο Ελπίδα

Ο Σύλλογος Ζωόφιλων Μαραθώνα «Ελπίδα» διοργανώνει Ημέρα Υιοθεσίας Κουταβιών...

Συναγερμός από τον ΕΟΦ: Καρκινογόνος ουσία σε σκευάσματα αδυνατίσματος – Ποια προϊόντα αποσύρονται

Σοβαρή προειδοποίηση προς τους καταναλωτές απευθύνει ο Εθνικός Οργανισμός...

Λ.Φλέμινγκ: Η τριτοκοσμική κατάστασή της αποτελεί ένα χρόνιο “καρκίνωμα” της Ραφήνας

Πολλά και ενδιαφέροντα αναφέρει ο π. αντιδήμαρχος Χρήστος Τσεμπέρης...

Σταθερά στην πρόληψη κι ενίσχυση της Υγειονομικής Ετοιμότητας των πολιτών, ο Δήμος Μαραθώνος

Με σταθερό προσανατολισμό στην πρόληψη και την ενίσχυση της...

ΝΕΑ

Instagram εκτός λειτουργίας: Μαζικά προβλήματα πρόσβασης σε κινητά και υπολογιστές

Σοβαρή τεχνική δυσλειτουργία παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (23/04/2026)...

Ημέρα υιοθεσίας κουταβιών στη Νέα Μάκρη από τον Σύλλογο Ελπίδα

Ο Σύλλογος Ζωόφιλων Μαραθώνα «Ελπίδα» διοργανώνει Ημέρα Υιοθεσίας Κουταβιών...

Συναγερμός από τον ΕΟΦ: Καρκινογόνος ουσία σε σκευάσματα αδυνατίσματος – Ποια προϊόντα αποσύρονται

Σοβαρή προειδοποίηση προς τους καταναλωτές απευθύνει ο Εθνικός Οργανισμός...

Λ.Φλέμινγκ: Η τριτοκοσμική κατάστασή της αποτελεί ένα χρόνιο “καρκίνωμα” της Ραφήνας

Πολλά και ενδιαφέροντα αναφέρει ο π. αντιδήμαρχος Χρήστος Τσεμπέρης...

RPN.GR