spot_img
32.8 C
Rafina
Δευτέρα, 13 Ιουλίου, 2026
spot_img

Καινούργιου σε Μικρούτσικο: «Θες να πας του χρόνου να δουλέψεις με τον Λιάγκα;»

 

 

 

Την άποψή της για τον Γιώργο Λιάγκα και «Το Πρωινό» εξέφρασε η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Τρίτης (2/5) και άφησε αιχμές για τον δικό της άμεσο ανταγωνισμό.

Συγκεκριμένα, με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Λάγιου για την πορεία της εκπομπής «Είμαστε μαζί», η παρουσιάστρια θέλησε να σχολιάσει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο παρουσιαστής στον αέρα λέγοντας, μεταξύ άλλων:

«Συνειδητοποιώ ότι είναι χειρότερος από μένα στα νεύρα. Έχει πάνω τη Χρύσα Ζορκάδη και δεν φαντάζεστε τι της κάνει. Λέει «επάνω η κυρία Ζορκάδη κάνει μία δική της εκπομπή». Κάνει σαματάδες, είναι καταπληκτικό. Όταν δεις ότι ο άμεσος ανταγωνισμός πηγαίνει καλά και τυχαίνει κάποιες φορές να σε περνάει, θα βάλεις να δεις τον άμεσο ανταγωνισμό».

Τότε ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε τον λόγο και τα αίματα άναψαν. «Όταν είχα αρρωστήσει, έβλεπα από το σπίτι μου τον Λιάγκα και εμάς. Θέλω να πω ότι ο Γιώργος Λιάγκας παίρνει το χταπόδι και το χτυπά», παραδέχτηκε ο παρουσιαστής για τη δημοσιογραφική πορεία του Γιώργου Λιάγκα.

Και η Κατερίνα Καινούργιου αμέσως αντέδρασε: «Άμα σου αρέσει ο Λιάγκας, θες να πας του χρόνου να δουλέψεις με τον Λιάγκα; Έτσι όπως το λες…».

«Δεν μου έχει κάνει πρόταση. Το να μου αρέσει κάπου, πρέπει να πάω κιόλας; Νομίζεις ότι ψάχνω δουλειά;», απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Σε αυτό το σημείο, η Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθάρισε πως έκανε πλάκα. «Ανδρέα, πλάκα σου έκανα. Είναι δυνατόν; Ίσως δεν μου βγαίνει το χιούμορ. Σου έκανα πλάκα, όπως μου κάνεις κι εσύ άπειρες, όταν μου λες πως δεν είμαι παρουσιάστρια. Εγώ θέλω πάρα πολύ να είσαι εδώ του χρόνου. Εγώ είμαι αυτή που λέω μεγάλη μου χαρά και τιμή που που είσαι εδώ. Πολύ καλός είναι ο Λιάγκας, απλά θέλω να πας να δεις πόσο μιλούν και οι υπόλοιποι εκεί», είπε όλο νόημα.

Αυτή την εβδομάδα

Ραφήνα: Μουσική βραδιά στο MAMAS με τον Χάρη Παπασιδέρη το Σάββατο 18 Ιουλίου

Το Σάββατο 18 Ιουλίου, η αυλή του MAMAS γεμίζει...

Η αυθεντική γεύση που αγαπάς, δίπλα στη θάλασσα! Στο Marathon Village!

Υπάρχουν πιάτα που δεν χρειάζονται συστάσεις. Αρκεί το άρωμά...

Δημογραφικό καμπανάκι: Σχεδόν οι μισές γεννήσεις χάθηκαν μέσα σε μία εικοσαετία

Από τις 117.600 γεννήσεις ετησίως την περίοδο 2008-2009, η...

Ένα «μάτι» 1.650 κεραιών θα σαρώσει το Σύμπαν με πρωτοφανή ταχύτητα (βίντεο)

Ένα από τα πιο φιλόδοξα εγχειρήματα της σύγχρονης ραδιοαστρονομίας...

Δήμος Παλλήνης: Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκαν οι καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις των συλλόγων

Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή δημοτών και επισκεπτών...

ΝΕΑ

Η αυθεντική γεύση που αγαπάς, δίπλα στη θάλασσα! Στο Marathon Village!

Υπάρχουν πιάτα που δεν χρειάζονται συστάσεις. Αρκεί το άρωμά...

Ένα «μάτι» 1.650 κεραιών θα σαρώσει το Σύμπαν με πρωτοφανή ταχύτητα (βίντεο)

Ένα από τα πιο φιλόδοξα εγχειρήματα της σύγχρονης ραδιοαστρονομίας...

Ανακοίνωση από τον δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος: κλειστές οι υπηρεσίες την Παρασκευή 17 Ιουλίου

Ανακοίνωση Ο Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος ενημερώνει τους πολίτες ότι...

Καστοριά: Στη ΜΕΘ τετράχρονος μετά από πτώση σε πισίνα

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του...

RPN.GR