• Ποιοί είμαστε
  • Επικοινωνία
Δευτέρα, Απρίλιος 12, 2021
RPN
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ
    • ΡΑΦΗΝΑ – ΠΙΚΕΡΜΙ
    • ΠΑΛΛΗΝΗ
    • ΣΠΑΤΑ – ΑΡΤΕΜΙΔΑ
    • ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ – ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ
    • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
    • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Life Style
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
    • VIDEO
  • ΖΩΔΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΚΑΙΡΟΣ
No Result
View All Result
RPN
No Result
View All Result
Home ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καιρός αύριο: Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις η θερμοκρασία

Οκτώβριος 14, 2019
in ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Καιρός αύριο: Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις η θερμοκρασία
Share on FacebookShare on Twitter

Δεν λέει να δροσίσει καιρός, καθώς και αύριο Δευτέρα ο υδράργυρος θα συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις με τον καύσωνα να κάνει έντονη την παρουσία του σε πολλές περιοχές.

Σήμερα άλλωστε όλη η χώρα θύμιζε καμίνι με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 40 βαθμούς και την κατάσταση να είναι ανυπόφορη. Συγκεκριμένα στην Χάλκη της Λάρισας ο υδράργυρος έδειξε 39,3 βαθμούς.

Related posts

Πέντε τραυματίες ανάμεσά τους και ένα μωρό σε τροχαίο στην Εύβοια

Πέντε τραυματίες ανάμεσά τους και ένα μωρό σε τροχαίο στην Εύβοια

Απρίλιος 12, 2021
Με στρατιωτικές τιμές η κηδεία του υποστρατήγου Επί Τιμή Ιάκωβου Τσούνη. Αθάνατος!

Με στρατιωτικές τιμές η κηδεία του υποστρατήγου Επί Τιμή Ιάκωβου Τσούνη. Αθάνατος!

Απρίλιος 12, 2021

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται οι σταθμοί του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr οι οποίοι κατέγραψαν τις 8 υψηλότερες μέγιστες θερμοκρασίες.

Διατηρούνται οι υψηλές θερμοκρασίες παρά την μικρή πτώση

Oι θερμοκρασίες θα σημειώσουν μικρή πτώση τη Δευτέρα, κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, ωστόσο θα διατηρηθούν γενικά σε υψηλά επίπεδα, φθάνοντας στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στη Δυτική Κρήτη στους 36-37 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Από την Τρίτη η θερμοκρασία στη χώρα μας θα υποχωρήσει, ενώ αντίθετα στις χώρες της Δυτικής Ευρώπης θα εκδηλωθεί έντονο κύμα καύσωνα.

Αναλυτικότερα, αύριο θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις, οι οποίες σταδιακά στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα και στην Ήπειρο θα αυξηθούν, δίνοντας βροχές και σποραδικές καταιγίδες, με ενδεχομένως τοπικά έντονα φαινόμενα. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας κατά τόπους στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν, ενώ οι θερμοκρασίες θα διατηρηθούν σε υψηλά επίπεδα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 12 έως 30 βαθμούς, στα υπόλοιπα βόρεια ηπειρωτικά από 17 έως 36, στην Ήπειρο από 18 έως 35 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 18 έως 38, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 20 έως 34, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 19 έως 37 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 20 έως 32 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και την Κρήτη από 20 έως 37 βαθμούς, αλλά στις Σποράδες και στις Κυκλάδες οι μέγιστες δεν θα ξεπεράσουν τους 32 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς, αλλά τις βραδινές ώρες θα επικρατήσουν βορειοανατολικοί άνεμοι με εντάσεις έως 6 μποφόρ. Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ και πρόσκαιρα στα νοτιότερα πελάγη 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς, αλλά βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν σε μέτριους έως ισχυρούς 5 με 6 μποφόρ και τοπικά στα βορειότερα πελάγη σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται τη Δευτέρα αρκετή ζέστη και λίγες νεφώσεις, οι οποίες μετά το μεσημέρι θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς και από τις απογευματινές βόρειοι σχεδόν μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 25 έως 36 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες μετά το μεσημέρι θα πυκνώσουν, με αυξημένη πιθανότητα εκδήλωσης παροδικών βροχών ή καταιγίδων κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τις θερμές ώρες της ημέρας νότιοι σχεδόν μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 33 βαθμούς.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ για αύριο Δευτέρα (24.06.2019)

Από τις πρωινές ώρες στη Μακεδονία και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη Θράκη, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, το βόρειο Αιγαίο και την ανατολική Στερεά, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά κυρίως στη Μακεδονία, με εξασθένηση το βράδυ. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και στα νότια δυτικοί, 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα βόρεια, όμως στα νότια θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Από τις πρώτες πρωινές ώρες τοπικά στη Μακεδονία και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη Θράκη, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά κυρίως στη Μακεδονία, με εξασθένηση το βράδυ.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 33 και κατά τόπους 35 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία τοπικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά, όπου θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο βαθμιαία έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 35 και κατά τόπους 37 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Βαθμιαία στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια και την ανατολική Στερεά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στη Θεσσαλία.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια δυτικοί βαθμιαία στα νότια έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 37 και κατά τόπους 38 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά στην Κρήτη έως 6 μποφόρ, στρεφόμενοι από το απόγευμα στις Κυκλάδες σε βόρειους με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 23 έως 33 και στην Κρήτη τοπικά έως 36 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Βαθμιαία στα βόρεια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις και στα νότια δυτικοί 3 με 5 ενισχυόμενοι το βράδυ στα βόρεια έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα βόρειοι βορειοανατολικοί στα ανατολικά έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Previous Post

Στο όνομα του Αη Γιάννη του Κλήδονα,γίναμε πάλι παιδιά!

Next Post

O Πολάκης έσωσε άνδρα με κρίση επιληψίας στη διάρκεια εκδήλωσης στα Σφακιά

Σχετικά Άρθρα

Πέντε τραυματίες ανάμεσά τους και ένα μωρό σε τροχαίο στην Εύβοια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πέντε τραυματίες ανάμεσά τους και ένα μωρό σε τροχαίο στην Εύβοια

Απρίλιος 12, 2021
Με στρατιωτικές τιμές η κηδεία του υποστρατήγου Επί Τιμή Ιάκωβου Τσούνη. Αθάνατος!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με στρατιωτικές τιμές η κηδεία του υποστρατήγου Επί Τιμή Ιάκωβου Τσούνη. Αθάνατος!

Απρίλιος 12, 2021
Καταγγελία σοκ για τη 27χρονη Κορίνα στη Γαύδο: “Η κοπέλα ήταν ζωντανή – Έμεινε αβοήθητη τουλάχιστον 5 ώρες”
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καταγγελία σοκ για τη 27χρονη Κορίνα στη Γαύδο: “Η κοπέλα ήταν ζωντανή – Έμεινε αβοήθητη τουλάχιστον 5 ώρες”

Απρίλιος 12, 2021
Προθεσμία πήραν ο Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγος του για το “δώρο” των 2,4 εκ. ευρώ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Προθεσμία πήραν ο Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγος του για το “δώρο” των 2,4 εκ. ευρώ

Απρίλιος 12, 2021
Αγωνιστικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών: Μαθητές και εκπαιδευτικοί να μη γίνουν πειραματόζωα – θύματα!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αγωνιστικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών: Μαθητές και εκπαιδευτικοί να μη γίνουν πειραματόζωα – θύματα!

Απρίλιος 12, 2021
Θρήνος για την άτυχη 25χρονη Κορίνα στη Γαύδο- «Λύθηκε» το χειρόφρενο και έπεσαν στον γκρεμό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θρήνος για την άτυχη 25χρονη Κορίνα στη Γαύδο- «Λύθηκε» το χειρόφρενο και έπεσαν στον γκρεμό

Απρίλιος 12, 2021
Next Post
O Πολάκης έσωσε άνδρα με κρίση επιληψίας στη διάρκεια εκδήλωσης στα Σφακιά

O Πολάκης έσωσε άνδρα με κρίση επιληψίας στη διάρκεια εκδήλωσης στα Σφακιά

Τραγωδία στην Πτολεμαΐδα: Αυτοκίνητο παρέσυρε έξι ποδηλάτες – Δύο νεκροί, ένας χαροπαλεύει!

Τραγωδία στην Πτολεμαΐδα: Αυτοκίνητο παρέσυρε έξι ποδηλάτες - Δύο νεκροί, ένας χαροπαλεύει!

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ

  • Ξεκινά η κατασκευή νέου Εμπορικού Κέντρου στα 156 στρέμματα στο Ντράφι!

    Ξεκινά η κατασκευή νέου Εμπορικού Κέντρου στα 156 στρέμματα στο Ντράφι!

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Δολοφόνησαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ στον Άλιμο

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο η Νανά Παλαιτσάκη

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Απαράδεκτο γεγονός στο στάδιο Μαραθώνα από παίκτη ομάδας της Ραφήνας

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Κώστας Τσαφαράς: Ούτε δυό μέτρα γη δεν περίσσεψαν για τον Γιατρό που έφερε στη ζωή 5.000 παιδιά στη Ραφήνα!(Συνέντευξη- φωτο -βίντεο)

    0 shares
    Share 0 Tweet 0

Follow us on social media:

Recent News

  • Δικαιώθηκε από τον Άρειο Πάγο ο Τόλης Βοσκόπουλος – Η Χαρά Παπαδημητρίου δεν είναι κόρη του
  • Πέντε τραυματίες ανάμεσά τους και ένα μωρό σε τροχαίο στην Εύβοια
  • Με στρατιωτικές τιμές η κηδεία του υποστρατήγου Επί Τιμή Ιάκωβου Τσούνη. Αθάνατος!

Category

  • Life Style
  • RPN
  • VIDEO
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Είμαστε εδώ για σένα
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΖΩΔΙΑ
  • ΚΑΙΡΟΣ
  • ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ – ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΛΛΗΝΗ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • ΠΙΚΕΡΜΙ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΡΑΦΗΝΑ
  • ΡΑΦΗΝΑ – ΠΙΚΕΡΜΙ
  • ΣΠΑΤΑ – ΑΡΤΕΜΙΔΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Recent News

Δικαιώθηκε από τον Άρειο Πάγο ο Τόλης Βοσκόπουλος – Η Χαρά Παπαδημητρίου δεν είναι κόρη του

Δικαιώθηκε από τον Άρειο Πάγο ο Τόλης Βοσκόπουλος – Η Χαρά Παπαδημητρίου δεν είναι κόρη του

Απρίλιος 12, 2021
Πέντε τραυματίες ανάμεσά τους και ένα μωρό σε τροχαίο στην Εύβοια

Πέντε τραυματίες ανάμεσά τους και ένα μωρό σε τροχαίο στην Εύβοια

Απρίλιος 12, 2021
  • Όροι Χρήσης
  • Προσωπικά Δεδομένα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ
    • ΡΑΦΗΝΑ – ΠΙΚΕΡΜΙ
    • ΠΑΛΛΗΝΗ
    • ΣΠΑΤΑ – ΑΡΤΕΜΙΔΑ
    • ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ – ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ
    • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
    • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Life Style
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
    • VIDEO
  • ΖΩΔΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΚΑΙΡΟΣ