Καλή θητεία στον νέο Λιμενάρχη Ραφήνας : Παρέλαβε τα καθήκοντά του σε μια σεμνή τελετή(φωτο-βίντεο)

854

Μέσα στο ”Θεολόγος” στο λιμάνι της Ραφήνας έγινε η παραλαβή-παράδοση των καθηκόντων του Κεντρικού Λιμενάρχη Ραφήνας σήμερα το μεσημέρι.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα που κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος

Ο Δημήτρης Κυριακουλόπουλος παρέδωσε στον Γιώργο Κατσούλη ερχόμενο από το Λιμεναρχείο Πειραιά μετά από πολλές επιτυχίες.

Συγκινημένος έβγαλε έναν σύντομο λόγο,ευχαριστώντας όλους τους παριστάμενους.Τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας Σπύρος Χρυσοφώτης υποδεχόμενος τον κ.Κατσούλη και λέγοντας ότι ο κ.Κυριακουλόπουλος έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχυ,και η Δ.Σ του Ο.Λ.Ρ. Δέσποινα Γκικάκη και τέλος ο νέος Λιμενάρχης Ραφήνας Γιώργος Κατσούλης .

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται και εσωτερικός χώρος, κείμενο που λέει "國 RPN Rafina Pikermi News"

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και εσωτερικός χώρος, κείμενο που λέει "RPN 一 Rafina Pikermi News"

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται και εσωτερικός χώρος, κείμενο που λέει "RPN Rafina Pikermi News"

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, κάθεται και εσωτερικός χώρος, κείμενο που λέει "2 RPN Rafina Pikermi News"

Επίσης ο Υπολιμενάρχης Στέφανος Γερακάκης,εμφανώς συγκινημένος απένειμε στον πρώην πλέον Λιμενάρχη τιμητικό θυρεό του Λιμεναρχείου Ραφήνας ως αναμνηστικό και τιμητικό δώρο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα που κάθονται, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος, κείμενο που λέει "� RPN Rafina Pikermi News"

Παρών και ο Πρόεδρος της THERASYS Φραγκίσκος Σαργολόγος ο οποίος απένειμε τιμητική πλακέτα στον Δημήτρη Κυριακουλόπουλο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "THERASYS GROUPOFCOMPANIES GROUP OF ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ στον Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟ ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης του εξαίρετου έργου του, υπηρετώντας στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας, με απόλυτη προσήλωση στο επιτελούμενο καθήκον του μεριμνώντας για την ευταξία καιτ αίσθημα ασφάλειας του πολίτη. Ραφήνα, RPNE Rafina Pikermi News"
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα που στέκονται, άτομα που κάθονται, γάμος και εσωτερικός χώρος, κείμενο που λέει "RPND RPN Rafina Pikermi News" Εμείς,όπως σε όλες τις εκδηλώσεις που αφορούν την Ραφήνα,είμαστε εκεί και σας μεταδώσαμε  ζωντανή εικόνα από την εκδήλωση.Φωτο-βίντεο Κατερίνα Τράση

Τελετή παραδοσης παραλαβης Κεντρικού Λιμενάρχη Ραφήνας στο Θεολόγος,λιμάνι Ραφήνας

Gepostet von Rafina Pikermi News am Mittwoch, 9. September 2020

Δείτε περισσότερες φωτο ΕΔΩ