spot_img
31.3 C
Rafina
Τρίτη, 23 Ιουνίου, 2026
spot_img

Καλομοίρα – Γιώργος Μπούσαλης: Δύσκολες ώρες – RPN

Η Καλομοίρα και ο σύζυγός της, Γιώργος Μπούσαλης, βιώνουν πολύ δύσκολες ώρες μετά τον θάνατο του πατέρα του Γιώργου, Δημήτρη Μπούσαλη. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Γιώργος με ανάρτηση στα social media, όπου περιέγραψε τον πατέρα του ως τον βράχο της οικογένειας, το πρότυπο και τον καλύτερό του φίλο. Τόνισε την αγάπη, τη δύναμη και τη γενναιοδωρία που τον χαρακτήριζαν, εκφράζοντας παράλληλα την ευγνωμοσύνη του για όλα όσα τους πρόσφερε.

Η Καλομοίρα, μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση, αποχαιρέτησε τον πεθερό της, χαρακτηρίζοντάς τον «δεύτερο πατέρα» στη ζωή της. Αναφέρθηκε στη σοφία, την αγάπη και την ενθάρρυνση που τους παρείχε, ενώ εξομολογήθηκε πόσο σημαντική ήταν η παρουσία του στη ζωή της και στην ανατροφή του συζύγου της. Η τραγουδίστρια μοιράστηκε επίσης την ιστορία της ζωής του Δημήτρη, ο οποίος έχασε τη μητέρα του σε μικρή ηλικία και με μόλις 20 δολάρια στην τσέπη ξεκίνησε από την Αμερική για να χτίσει μια καλύτερη ζωή, αφήνοντας πίσω του μια κληρονομιά γεμάτη αγάπη και αξίες.

Η απώλεια αυτή έχει συγκλονίσει το ζευγάρι, που πλέον καλείται να αντιμετωπίσει το πένθος και να τιμήσει τη μνήμη του αγαπημένου τους ανθρώπου. Οι λεπτομέρειες για την κηδεία θα ανακοινωθούν σύντομα.

 

 

 

 

Αυτή την εβδομάδα

Νέα επιτυχία για το 6ο Δημοτικό Σχολείο Παλλήνης: Ένα σχολείο ανοιχτό στην Ευρώπη

Ο Δήμος Παλλήνης συγχαίρει θερμά τη σχολική κοινότητα του...

Revoil Νικολάου – Πικέρμι: VIP περιποίηση και Premium αποτέλεσμα

Για VIP περιποίηση - απόλυτη καθαριότητα και Premium αποτέλεσμα...

Μεγαλειώδης συγκέντρωση του Βασίλη Οικονόμου στην Παλλήνη (φωτο- βίντεο RPN.GR)

Η εντυπωσιακή εκδήλωση με θέμα «Γυναίκες Μπροστά – Τι...

ΝΕΑ

Νέα επιτυχία για το 6ο Δημοτικό Σχολείο Παλλήνης: Ένα σχολείο ανοιχτό στην Ευρώπη

Ο Δήμος Παλλήνης συγχαίρει θερμά τη σχολική κοινότητα του...

Revoil Νικολάου – Πικέρμι: VIP περιποίηση και Premium αποτέλεσμα

Για VIP περιποίηση - απόλυτη καθαριότητα και Premium αποτέλεσμα...

Ραφήνα: Στο Άσπρο Γίδι η γεύση γίνεται εμπειρία! Burger+κοτομπουκιές μόνο 10,50

Ανακάλυψε τις αγαπημένες γεύσεις που ξεχωρίζουν! Που αλλού. Στο...

Πρόσκληση στην τελευταία καλοκαιρινή ομιλία του Μάκη Βορίδη

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Όλοι μαζί στην τελευταία καλοκαιρινή ομιλία του Υπουργού μας...

RPN.GR