Καλώς ορίσατε στη Σχολή Χορού Ρομανώφ!

793

Αίθουσες μεγάλες και φωτεινές, με κτηριακές προδιαγραφές από το Υπουργείο Πολιτισμού και με ιδιαιτέρως προσεγμένη αισθητική και ακουστική!

Πάτωμα ειδικά φτιαγμένο για την προστασία του σώματος των μαθητών!

Ο περιβάλλων χώρος και το εσωτερικό της ειδικά σχεδιασμένα για το αντικείμενο της εκμάθησης χορού, μουσικής & παραστατικών τεχνών!

Σχολή Χορού Ρομανώφ!

Μουσικοκινητική αγωγή, μπαλέτο, σύγχρονος και μοντέρνος χορός, hip-hop, laitin, belly dance, zumba, tumbao,παραδοσιακοί λαϊκοί χοροί, γυμναστική, pilates, yoga, χορογραφίες γάμου και ιδιαίτερα μαθήματα… θέλετε κι’ άλλα περί χορού!

Θα τα βρείτε στη Σχολή Χορού Ρομανώφ.

Η Σχολή Χορού Ρομανώφ ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2002 και βρίσκεται στην Καλλιτεχνούπολη Ραφήνας, στην οδό Θεάτρου αρ. 54

Η Αναστασία Παρθενιάδου (yoga-ενδυναμωση-επιμέλεια-διεύθυνση)και ο Μιχαήλ Ρομανόπουλος (πιάνο- συγχρονο τραγούδι-συνοδεία πιάνου στα μαθήματα του μπαλέτου) , μαζί με μία ομάδα έμπειρων και άρτια καταρτισμένων χορευτών-δασκάλων, τη Χρυσούλα Βεργέτη (ballet), τον Κώστα Γκασούκα (παραδοσιακοί χοροί), τον Νίκο Κονδύλη (latin), και την Λήδα Λούλη (modern-hip hop-musical tap-lyrical jazz- body conditioning) , προσφέρουν με τον επαγγελματισμό που τους διακρίνει, γνώσεις και εμπειρίες μοναδικές στο χώρο της τέχνης τους!

Ηλικίες των μαθητών: από 2 ετών έως…..

Εξετάσεις, παραστάσεις, πάρτι, ομιλίες, εκδηλώσεις πάντα με εκπαιδευτικό χαρακτήρα προωθώντας την ευγενή άμυλα και τις ανθρώπινες αξίες!

Είστε έτοιμοι να μάθετε χορό;

Είστε έτοιμοι να μάθετε σωστά μουσική;

Επιλέξτε το χορό που σάς εκφράζει και η Σχολή Χορού Ρομανώφ, έχοντας πεπειραμένους δασκάλους με υψηλή τεχνική, αγάπη και ανθρωπιά, σας περιμένει για μία πρώτη γνωριμία!

Σχολή Χορού Ρομανώφ

Θεάτρου 54 στην Καλλιτεχνούπολη

τηλ. 2294078781

και μην ξεχνάτε, “ο χορός είναι η γλώσσα του σώματος”.

Δ. Αντωνάκος