Κάν’το όπως ο Δήμαρχος Γλυφάδας!

554

Στο Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου , έχουμε πρόστιμα στους ασυνείδητους που πετάνε τα κλαδιά στο δρόμο, στο Δήμο Γλυφάδας εξασφάλισαν με ευρωπαϊκή χρηματοδότηση 1.000.000€ και πήραν κάδους και ειδικό όχημα περισυλλογής των κάδων μέσα στους οποίους οι δημότες θα πετάνε τα κλαδιά. Σε όλα πρωτοπορούμε στη Ραφήνα, αυτό όμως μας ξέφυγε…..

——————————

Ποτέ πια “βουνά” με κλαδιά στους δρόμους και τα πεζοδρόμια της Γλυφάδας, χάρη στο νέο σύγχρονο εξοπλισμό που αποκτήσαμε και ήδη χρησιμοποιούμε στην πόλη μας!

Όσο γρήγορα κι αν τα μαζεύουμε τα κλαδιά, πάντα στοιβάζονται όταν μια κατοικία κάνει συντήρηση κήπου ή κλαδέματα κι έτσι και οι κοινόχρηστοι χώροι φθείρονται κι ο κίνδυνος ατυχήματος παραμονεύει.

Όχι πια !

Πλέον, η απάντηση δίνεται αποτελεσματικά.
Με ευρωπαϊκά κονδύλια που εξασφαλίσαμε, προμηθευτήκαμε ειδικούς πράσινους κάδους και ειδικό όχημα για την μετακίνησή τους, για την καλύτερη και πιο λειτουργική διαχείριση αυτού του καίριου ζητήματος για την ομαλή λειτουργία της πόλης μας.

Αποτέλεσμα;
Πλέον δεν θα δημιουργούνται στοίβες με κλαδιά στα πεζοδρόμια και στους δρόμους, αλλά θα μπαίνουν στον κάδο και θα τον απομακρύνει η υπηρεσία καθαριότητας, με τελικό προορισμό την ανακύκλωση των κλαδιών.
Έτσι, και τα πεζοδρόμια δεν θα έχουν ζημιές και τα μηχανήματα της καθαριότητας θα αξιοποιούνται σε άλλες εργασίες και πάνω από όλα θα λειτουργεί καλύτερα κάθε γειτονιά.

Αυτό θα το πετύχουμε όμως μόνο με τη συνεργασία όλων:
Όποιος επιθυμεί να συλλέξει ο Δήμος μεγάλα κλαδιά, να καλεί στο 15464 ή να υποβάλει το αίτημα στο Fix My City, για να έρθει ο κάδος.
Μόνο όλοι μαζί θα πετύχουμε πρότυπες λειτουργίες στην καθαριότητα της Γλυφάδας μας.

Σημείωση: Τους κάδους τους προμηθευτήκαμε με ευρωπαϊκά χρήματα, όπως και άλλο εξοπλισμό στον τομέα της καθαριότητας, με συνολικό ύψος της ευρωπαϊκής χρηματοδότησης περίπου 1.000.000 ευρώ.

Συνεχίζουμε.

Fb/Γιώργος Παπανικολάου Δήμαρχος Γλυφάδας