ΚΑΠΗ Ραφήνας : Συνάντηση του Γεράσιμου Βουδούρη με παιδιάτρους του δήμου μας(φωτο-βίντεο)

336

 

Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στα ΚΑΠΗ Ραφήνας(Αίθουσα Φίλιππος Καβουνίδης) συνάντηση έξι παιδιάτρων με τον Πρόεδρο του  ΝΠΔΔ ”Φίλιππος Καβουνίδης” ιατρό Γεράσιμο Βουδούρη, με πρωτοβουλία του ίδιου.

Παρούσα και η Διευθύντρια Ευγενία Καπριγιάννη.

Στενότητα στην παροχή των τεστ  covid-19 ανέφερε η κ.Ζαρζάλη του Κέντρου Υγείας Ραφήνας στον κ.Βουδούρη ,όπως ενημέρωσε ο ίδιος τους παιδιάτρους.

Σε μια μικρή πόλη όπως η δική μας όλα γίνονται αμέσως γνωστά, είπε ο κ.Βουδούρης στον πρόλογο του.

Στους Παιδικούς Σταθμούς υπάρχουν 180 παιδιά, απολυμάνθηκαν όλοι οι χώροι, εξετάστηκε όλο το προσωπικό μετά από τόσο καιρό αποχής, είναι υποχρεωτική βέβαια η μάσκα, λειτουργούν τμήμα-τμήμα τα παιδάκια και στο διάλλειμμα αλλά και στο φαγητό τους και έτσι αποφεύγεται ο συνωστισμός.

Έτυχαν 2 περιστατικά με γονείς θετικούς στον κορονοιό ατους παιδικούς σταθμούς,έκλεισαν τα τμήματα, βρέθηκε και ένα παιδάκι στα όρια του θετικού, μπήκαν σε καραντίνα για μια βδομάδα.

Η διεύθυνση έχει συνεννοηθεί με τους γονείς αν έχουν πυρετό, να επικοινωνούν με τους παιδιάτρους και όταν επανέλθει να έχει χαρτί ότι δεν νοσεί.

Η πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση συνεχίστηκε με αλληλοενημέρωση .Ο κ.Βουδούρης επίσης ενημέρωσε ότι ο κ.Μέξης από το Medical Center έδωσε προσφορά κόστους για τα τεστ .

Στην δήλωση που μας έκανε ο Γεράσιμος Βουδούρης τόνισε το υψηλό επίπεδο επιστημονικής κατάρτισης των παιδιάτρων της περιοχής μας,δήλωση την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο από την live μετάδοση που κάναμε μέσω της σελίδας μας του facebook

Δήλωση Γεράσιμου Βουδούρη στο ΚΑΠΗ ΡΑΦΗΝΑΣ

Gepostet von Rafina Pikermi News am Dienstag, 29. September 2020

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα