spot_img
10.1 C
Rafina
Τρίτη, 24 Μαρτίου, 2026
spot_img

Καρέτσας: «Το πιο όμορφο της καριέρας μου, το γκολ κόντρα στη Βασιλεία» (vid)

 

 

 

Η Γκενκ κατάφερε να επικρατήσει της Βασιλείας με 2-1 για την 5η αγωνιστική της League Phase του Europa League, παιχνίδι στο οποίο ο Κωνσταντίνος Καρέτσας πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ, δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Μιλώντας σε βέλγικα ΜΜΕ, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός τόνισε πως ήταν το ωραιότερο τέρμα της ζωής του, ενώ στάθηκε και στις ελπίδες απευθείας πρόκρισης της ομάδας του. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο δίπλωμα οδήγησης που απέκτησε.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Κωνσταντίνος Καρέτσας:

Για το υπέροχο γκολ που σημείωσε: «Δεν ξέρω πώς κατάφερα να βάλω την μπάλα στα δίχτυα. Είναι κάτι που δουλεύω πολύ στην προπόνηση. Το να βγαίνει και στον αγώνα είναι φανταστικό. Μαζί με το γκολ μου απέναντι στη Γάνδη (στα περσινά playoffs), αυτό εδώ είναι το ωραιότερο της καριέρας μου. Στις ακαδημίες είχα σημειώσει πολλά τέτοια. Είναι σημαντικό να συνεχίσω σε αυτό το επίπεδο και με την πρώτη ομάδα».

Για τις ελπίδες απευθείας πρόκρισης στην επόμενη φάση: «Αν δεν κάνουμε τρέλες, θα είμαστε σίγουρα στις πρώτες 24 θέσεις. Η οκτάδα θα ήταν κάτι πολύ όμορφο για έναν σύλλογο όπως η Γκενκ».

Για το ότι πήρε το δίπλωμα οδήγησης: «Με την πρώτη προσπάθεια, χωρίς κανένα λάθος. Οι εκπαιδευτές οδήγησης και η μητέρα μου με βοήθησαν πολύ. Θα έλεγα ότι είμαι ένας ήρεμος οδηγός».

 

 

Αυτή την εβδομάδα

Ραφήνα: Πασχαλινό Bazaar στην κεντρική πλατεία – Μια γιορτή γεμάτη χαμόγελα, δημιουργία και εκπλήξεις

Μια γιορτή γεμάτη χαμόγελα, δημιουργία και εκπλήξεις έρχεται στην...

Παρουσίαση του βιβλίου της Άριας Παπανικολάου στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου

Ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μαραθώνα (ΜΕΣΜΑ), σε συνεργασία με...

Στην τελική ευθεία ο 10ος Αραφήνειος Δρόμος – Ρεκόρ συμμετοχών και μια πόλη σε ρυθμούς γιορτής

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο 10ος Αραφήνειος Δρόμος, με...

ΝΕΑ

Παρουσίαση του βιβλίου της Άριας Παπανικολάου στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου

Ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μαραθώνα (ΜΕΣΜΑ), σε συνεργασία με...

Ραφήνα Μπαρμπαβάγγος: Την 25η Μαρτίου γιορτάζουμε μαζί!

Την ημέρα της ελευθερίας και της παράδοσης, στρώνουμε τραπέζι...

Ραφήνα: Κάλεσμα στους κατοίκους από το Κοινοτικό Συμβούλιο στην αίθουσα του Κ.Α.Π.Η.

Το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Ραφήνας, καλεί τους κατοίκους...

Πικέρμι: Κεμπάπ Μερίδα… όπως πρέπει! Στο Οβελιστήριο των Φίλων

Κεμπάπ Μερίδα… όπως πρέπει! Οβελιστήριο των Φίλων Ζουμερά κεμπάπ ψημένα...

RPN.GR