spot_img
16.6 C
Rafina
Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου, 2026
spot_img

Κατ’ οίκον έρευνα από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας – Κατασχέθηκαν 32 δενδρύλλια κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας – rpn

 

 

 

Σε κατ’ οίκον έρευνα σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα προχώρησε το Γραφείο Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας, στο πλαίσιο στοχευμένης επιχείρησης για την καταπολέμηση της παράνομης διακίνησης ναρκωτικών.

Κατά την έρευνα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 32 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία είχαν καλλιεργηθεί με τη μέθοδο της υδροπονίας, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του διαμερίσματος. Ο εξοπλισμός καλλιέργειας, που περιλάμβανε φωτισμό, συστήματα άρδευσης και ελέγχου θερμοκρασίας, κατασχέθηκε επίσης.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Αιγύπτου, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται άμεσα στην καλλιέργεια και διαχείριση των ναρκωτικών ουσιών. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Την προανάκριση διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας, ενώ οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον της αρμόδιας εισαγγελικής αρχής.

 

Αυτή την εβδομάδα

Βασιλόπουλος: Εκδηλώσεις επί πληρωμή για κάθε παιδί στον πρωτότυπο δήμο Ραφήνας Πικερμίου – rpn

Η ισότιμη πρόσβαση όλων των παιδιών στις εκδηλώσεις του...

Ραφήνα: Ξεκινούν οι ασφαλτοστρώσεις στο Κόκκινο Λιμανάκι τη Δευτέρα 2/2 – rpn

Ξεκινούν τη Δευτέρα 2/2 από την οδό Ίλιδος οι...

Κυβέρνηση για στεγαστικό: Οι τιμές θα πέσουν μέσω αύξησης του αποθέματος

Για το μεγάλο ζήτημα του στεγαστικού και τις νέες...

Κρήτη: Ζευγάρι συνελήφθη για κατ’ επάγγελμα κλοπές – ο τρόπος που δρούσαν – πώς τους εντόπισαν

Μια ιδιαίτερα επικερδή… συμμορία είχε στήσει ένα ζευγάρι που...

ΝΕΑ

Προ των πυλών 48ωρη επικίνδυνη κακοκαιρία – Οι εννέα περιοχές που θα «χτυπήσει»

Ισχυρό κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να πλήξει τη χώρα την...

RPN.GR