spot_img
24.8 C
Rafina
Παρασκευή, 5 Ιουνίου, 2026
spot_img

Καταγγελία: Γιος κατέγραψε οικιακή βοηθό να βιαιοπραγεί με αγριότητα κατά της μητέρας του

 

 

 

Μία σοκαριστική υπόθεση βασανισμού ηλικιωμένης από γυναίκα που την «πρόσεχε» βλέπει το φως της δημοσιότητας, με βίντεο από κρυφή κάμερα να αποδεικνύει τις βάναυσες στιγμές που έζησε η 90χρονη λίγο πριν πεθάνει.

«Η μητέρα μου ήταν σε άθλια κατάσταση, τις έδινε τέσσερα τέσσερα τα ηρεμιστικά» λέει ο γιος της άτυχης ηλικιωμένης στην εκπομπή «livenews» στο Mega, ο οποίος κατηγορεί τη γυναίκα, που κατάγεται από τη Βουλγαρία, για δολοφονία της μητέρας του.

Λίγο πριν εκδικαστεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό την ερχόμενη Δευτέρα και με τη γυναίκα από τη Βουλγαρία να έχει καταδικαστεί σε 7 χρόνια κάθειρξη με αναστολή, ο γιος της άτυχης 90χρονης, ο οποίος επιμένει πως σε αυτήν οφείλεται ο θάνατος της μητέρας του, ζητεί την παραδειγματική τιμωρία της.

Η γυναίκα που «φρόντιζε» την ηλικιωμένη φαίνεται από κρυφή κάμερα που είχε τοποθετήσει ο γιος της να χτυπά χωρίς κανένα έλεος την 90χρονη, ενώ εκείνη έβγαζε κραυγές πόνου.

Μάλιστα, ο γιος της ηλικιωμένης αναφέρει πως είχε ενημερώσει τη Βουλγάρα για την ύπαρξη κάμερας, ωστόσο πιθανόν εκείνη να την έβγαλε από τη λειτουργία και να την πέταξε, με τον ίδιο να τοποθετεί στη συνέχεια δεύτερη κάμερα, χωρίς να την ενημερώσει.

Η γιατρός που κάλεσε o γιος, για να εξετάσει τη μητέρα του στο σπίτι, ήταν κατηγορηματική ότι η Βουλγάρα γηροκόμος κακομεταχειριζόταν την ηλικιωμένη.

Όταν η άτυχη 90χρονη κατέληξε, η γυναίκα που τη φρόντιζε συνελήφθη, προφυλακίστηκε για 10 μήνες και εν τέλει καταδικάστηκε σε επτά χρόνια με αναστολή, με τον γιο να επιμένει πως η μητέρα του πέθανε επειδή δεν είχε την κατάλληλη φροντίδα, ενώ υποστηρίζει πως ο θάνατος προήλθε από ασφυξία.

«Τον Αύγουστο του 2018, μέσα σε έναν μήνα, από αρχόντισσα, η μάνα μου κατέληξε με σημάδια και ηρεμιστικά. Της έδωσε ηρεμιστικά που αντιστοιχούν σε έναν μήνα. Η γυναίκα αυτή συνεχίζει να εργάζεται σε σπίτια» δήλωσε, συγκινημένος, ο γιος της άτυχης ηλικιωμένης

Αυτή την εβδομάδα

Από επιτυχία σε θεσμό: Η Ραφήνα υποδέχεται ξανά το FIBA 3×3

Όσοι βρέθηκαν πέρυσι στην Κεντρική Πλατεία Ραφήνας δύσκολα θα...

Ραφήνα: Πριν καιρό είχε εκτυλιχθεί πάλι επεισόδιο στο ίδιο βενζινάδικο με τον 52χρονο που τραυμάτισε 2 άτομα

Σοκάρει μαρτυρία για το αιματηρό επεισόδιο στη Ραφήνα: Νέα στοιχεία...

Ορόσημο Ραφήνας: Θέματα και απαντήσεις Λατινικών, Πληροφορικής και Χημείας – Πανελλαδικές 2026

Τα θέματα των μαθημάτων που εξετάστηκαν σήμερα Παρασκευή (05/06)...

Σωματείο Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Μαραθώνα: Καθαρισμός των χώρων γηπέδου Ερυθρού

Με συνέπεια και προσφορά στην τοπική μας κοινωνία! ‍⚽ ​Χθες,...

ΝΕΑ

Από επιτυχία σε θεσμό: Η Ραφήνα υποδέχεται ξανά το FIBA 3×3

Όσοι βρέθηκαν πέρυσι στην Κεντρική Πλατεία Ραφήνας δύσκολα θα...

Ραφήνα: Αλβανός τραυμάτισε με μαχαίρι υπάλληλο και πελάτη βενζινάδικου στην Λ.Φλέμινγκ

Σκηνές έντασης εκτυλίχθηκαν στη Ραφήνα, όταν επεισόδιο κατέληξε σε...

Φίλοι Εθνικού Πάρκου Σχινιά: Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος

Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος σήμερα 5/6 Απο τι κινδυνευει το...

RPN.GR