Καταγγελίες για σπάσιμο αυτοκινήτων και διαρρήξεις στο νεκροταφείο των Σπάτων από Ρομά

790

Σημερινή καταγγελία από κάτοικο Σπάτων για αρπαγή τσάντας έξω από το νεκροταφείο των Σπάτων.

Ο δράστης Ρομά,σύμφωνα με περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα,έσπασε αυτοκίνητο και πήρε τσάντα παιδιού,οδηγώντας επικίνδυνα ένα Fiat Panda.

Η περιγραφή που ακολουθεί είναι από το fb του Παναγιώτη Λάμπρου,δημοτικού συμβούλου Σπάτων-Αρτέμιδας.

Συνέβη σήμερα στις 12:00
Αποκλειστικές φωτογραφίες

Προσοχή προσοχή !!! Οσοι/Οσες πηγαινετε στο νεκροταφείο στα Σπάτα να προσέχετε τα αυτοκινητα σας και κυρίως ΜΗΝ αφήνετε σε κοινή θέα τσάντες και όποια κέρματα !!!

Σήμερα και ενώ ήμουν στη πλαινή πλευρά του παρκαρισμένος στη πρώτη εισοδο , χαμηλά στον κεντρικό δρόμο , άκουσα και είδα στη κυριολεξία τη τελευταία στιγμή αυτοκινητο να μαρσάρει έντονα και να περνάει δίπλα μου κομμάτια με σηκωμένο πορτμπαγκάζ και να στρίβει προς εκπτωτικό χωριό με τέτοια ταχύτητα που αν ερχόταν αυτοκινητο και δεν τον ειχε προσέξει να τον έπαιρνε παραμάζωμα..

Μετά από λίγο είδα από το καθρέφτη μία γυναίκα να ουρλιάζει..βγήκα έξω και πήγα να δω τι γίνεται..αυτός που έφυγε είχε παραβιάσει το αυτοκινητο της και είχε πάρει ένα σακίδιο που ανήκε σε ένα από τα παιδιά της που κάνει αθλοπαιδείες..και όντως όταν ειδα αοιχτό πορτμπαγκαζ υπήρχε σακιδιο ! κάλεσα το 100 και κάποια στιγμή ήρθε περιπολικο από το τοπικό τμήμα..η κοπέλα φωναζε για τσιγγάνο αλλά δυστηχώς δεν είχα δει τον οδηγό αφού πέρασε γρήγορα και ειδα τελευταία στιγμή το όλο σκηνικό..

Το μεσημέρι με πήραν τηλέφωνο από την αστυνομία να με ρωτήσουν για το αυτοκινητο και αν ειχα παρατηρήσει κάτι κι αφού τους είπα ότι ήταν ένα Fiat Panda πολυμορφικό , μου είπαν ότι έγινε κι άλλο σκηνικό παρόμοιο μετά από λίγη ώρα..

Προσοχή λοιπόν μεγάλη στο νεκροταφείο κι αν ειναι δυνατόν , αν ειστε 2 άτομα , ο ένας να μένει στο αυτοκινητο..

@και για τυχόν απορίες , ο κλέφτης είχε αφήσει το πορτμπαγκαζ ανοιχτό φεύγοντας προφανώς για να κρύψει τη πινακίδα του αυτοκινήτου..
Kostas Fortsentis