spot_img
31.3 C
Rafina
Τρίτη, 23 Ιουνίου, 2026
spot_img

Καταγγελίες πατεράδων για ψευδείς γνωματεύσεις κακοποίησης των παιδιών τους από τις πρώην συζύγους τους

 

 

 

Απίστευτες καταγγελίες για κακοποίηση και ασέλγεια παιδιών από τους μπαμπάδες τους, έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Οι εν διαστάσει σύζυγοί τους, με τους οποίους βρίσκονται σε συγκρουσιακά διαζύγια τους κατηγορούν ότι ασέλγησαν ή κακοποίησαν τα ανήλικα τέκνα τους.

Οι ίδιοι όμως ισχυρίζονται ότι οι καταγγελίες είναι ψευδείς και κρύβουν δόλο όπως είναι η στέρηση της επικοινωνίας ή και η αφαίρεση της επιμέλειας. Υποδεικνύουν μάλιστα ψυχολόγους που όπως οι ίδιοι λένε έχουν φτιάξει μία ολόκληρη βιομηχανία ψευδών γνωματεύσεων,με σκοπό να απομακρυνθούν από  τα παιδιά τους.

Με την εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” έχουν επικοινωνήσει πατεράδες απο ολόκληρη τη χώρα οι οποίοι ζητούν να διερευνηθεί ενδεχόμενο κύκλωμα χορήγησης πλαστών γνωματεύσεων.

Την υπόθεση διερευνά ήδη σε προκαταρκτικό στάδιο η εισαγγελία του Αρείου Πάγου, έπειτα από καταγγελία που υποβλήθηκε από 17 πατεράδες.

Η εκπομπή την Παρασκευή  έδωσε  συνέχεια στην έρευνα για τις καταγγελίες διαζευγμένων μπαμπάδων που καταγγέλουν συγκεκριμένους ειδικούς πως εκδίδουν γνωματεύσεις σύμφωνα με τις οποίες φέρονται να κακοποιούν σεξουαλικά τα παιδιά τους. Σύμφωνα με την πλευρά των μπαμπάδων οι γνωματεύσεις είναι κατευθυνόμενες από την πλευρά των πρώην συντρόφων τους.Οι υποθέσεις φτάνουν στη δικαιοσύνη προκειμένου να αποκατασταθούν οι πατεράδες και οι σχέσεις τους με τα παιδιά.

Ζωντανά στην εκπομπή  βρέθηκαν  ξανά  μπαμπάδες που  μίλησαν για τις δικές τους υποθέσεις, αλλά και οι δικηγόροι που τους έχουν αναλάβει.

Αυτή την εβδομάδα

Νέα επιτυχία για το 6ο Δημοτικό Σχολείο Παλλήνης: Ένα σχολείο ανοιχτό στην Ευρώπη

Ο Δήμος Παλλήνης συγχαίρει θερμά τη σχολική κοινότητα του...

Revoil Νικολάου – Πικέρμι: VIP περιποίηση και Premium αποτέλεσμα

Για VIP περιποίηση - απόλυτη καθαριότητα και Premium αποτέλεσμα...

Μεγαλειώδης συγκέντρωση του Βασίλη Οικονόμου στην Παλλήνη (φωτο- βίντεο RPN.GR)

Η εντυπωσιακή εκδήλωση με θέμα «Γυναίκες Μπροστά – Τι...

ΝΕΑ

Νέα επιτυχία για το 6ο Δημοτικό Σχολείο Παλλήνης: Ένα σχολείο ανοιχτό στην Ευρώπη

Ο Δήμος Παλλήνης συγχαίρει θερμά τη σχολική κοινότητα του...

Revoil Νικολάου – Πικέρμι: VIP περιποίηση και Premium αποτέλεσμα

Για VIP περιποίηση - απόλυτη καθαριότητα και Premium αποτέλεσμα...

Ραφήνα: Στο Άσπρο Γίδι η γεύση γίνεται εμπειρία! Burger+κοτομπουκιές μόνο 10,50

Ανακάλυψε τις αγαπημένες γεύσεις που ξεχωρίζουν! Που αλλού. Στο...

Πρόσκληση στην τελευταία καλοκαιρινή ομιλία του Μάκη Βορίδη

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Όλοι μαζί στην τελευταία καλοκαιρινή ομιλία του Υπουργού μας...

RPN.GR