spot_img
32.1 C
Rafina
Τετάρτη, 10 Ιουνίου, 2026
spot_img

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η εξομολόγηση για το αυτοάνοσο – “Όταν δεν είμαι καλά δεν μπορώ να καταπιώ ούτε το σάλιο μου”

 

 

 

Σε νέες δηλώσεις για το αυτοάνοσο νόσημα με το οποίο διαγνώστηκε προχώρησε η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Τετάρτης (08/10) στο “Happy Day” και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Φανερά ανανεωμένη αν και άϋπνη, όπως εκμυστηρεύτηκε στον αέρα της πρωινής εκπομπής του ALPHA, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά “Άγιος Έρωτας“, για το νέο κεφάλαιο στην προσωπική της ζωή, τη σχέση της με τον Θάνο Χατζόπουλο αλλά και τη θεατρική παράσταση “Hotel Amour” που πρωταγωνιστεί στο θέατρο Ακροπόλ, σε σκηνοθεσία της Σμαράγδας Καρύδη.

Με αφορμή την ερώτηση για το αν έπαιξε ρόλο στην εξωτερική της εμφάνιση, το θέμα υγείας που αντιμετώπισε και για το οποίο μίλησε ανοιχτά, η Κατερίνα Παπουτσάκη δήλωσε: “Ανάλογα με την ψυχική κατάσταση που βρίσκομαι και το πώς είμαι ψυχοσωματικά επηρεάζεται.. Όταν είναι σε έξαρση, δεν μπορώ να φάω. Είναι σαν να καταπίνω κάτι που με καίει πάρα πολύ, που δεν μπορούσα ούτε το σάλιο μου να καταπιώ.

Χρειάστηκε να κάνω εξετάσεις, αλλά είναι από αυτά που δεν μπορεί κανείς να σε βοηθήσει πολύ. Πρέπει απλά να νιώσεις καλύτερα για να φτιάξει”.

 

Αυτή την εβδομάδα

Ανατροπή στον καιρό: Έρχεται πτώση της θερμοκρασίας με βροχές και καταιγίδες από την Παρασκευή

Αλλαγή στο σκηνικό του καιρού αναμένεται από την Παρασκευή,...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Φεστιβάλ Μουσικής και Πολιτισμού του ΕΕΕΕΚ Ραφήνας

Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 8...

Η Δήμητρα Παπαδήμα μιλάει στο RPN

Συνέντευξη στο Βασίλη Νικόλαο Βιτσιλόγιαννη Πώς ξεκίνησε το ταξίδι σας...

1ο Γυμνάσιο Ραφήνας: Δωρεά 15 κάδων ανακύκλωσης από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων

Μια σημαντική πρωτοβουλία με περιβαλλοντικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα υλοποίησε...

ΝΕΑ

Η Δήμητρα Παπαδήμα μιλάει στο RPN

Συνέντευξη στο Βασίλη Νικόλαο Βιτσιλόγιαννη Πώς ξεκίνησε το ταξίδι σας...

1ο Γυμνάσιο Ραφήνας: Δωρεά 15 κάδων ανακύκλωσης από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων

Μια σημαντική πρωτοβουλία με περιβαλλοντικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα υλοποίησε...

Ο Αργοναύτης Ραφήνας αναβιώνει το παραδοσιακό πανηγύρι – Μια βραδιά γεμάτη κέφι, μουσική και χορό

Μια ξεχωριστή καλοκαιρινή γιορτή ετοιμάζει ο Αργοναύτης Ραφήνας, προσκαλώντας...

Δήμος Μαραθώνος: Παράταση στην υποβολή δηλώσεων ιδιοκτησίας στη 2η Π.Ε. Νέας Μάκρης

Παράταση πέντε εργάσιμων ημερών δίνεται για την υποβολή δηλώσεων...

RPN.GR