spot_img
18.5 C
Rafina
Σάββατο, 3 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

Κατερίνα Στικούδη – Βαγγέλης Σερίφης: Τρελά ερωτευμένοι σε νέα τους έξοδο – RPN

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, ζώντας μια όμορφη και δυνατή σχέση που μετρά πάνω από 15 χρόνια μαζί και 6 χρόνια γάμου. Πρόσφατα, το ζευγάρι έκανε μια νέα κοινή έξοδο, όπου δεν έκρυψαν τον έρωτά τους, ανταλλάσσοντας τρυφερά φιλιά και αγκαλιές μπροστά στους φωτογράφους, επιβεβαιώνοντας την απόλυτη ευτυχία που βιώνουν μαζί με τους δύο γιους τους, τον Βύρωνα και τον Νικόλα.

Η σχέση τους χαρακτηρίζεται από αμοιβαίο σεβασμό και ελευθερία, καθώς η Κατερίνα έχει δηλώσει πως παρά τον γάμο και την οικογένεια, διατηρούν την προσωπική τους αυτονομία, κάτι που ενισχύει τη σταθερότητα και την αρμονία στη σχέση τους. Ο γάμος τους, που έγινε το 2018 σε μια παραδοσιακή τελετή στο Μορφάτι Θεσπρωτίας, ήταν κλειστός και οικογενειακός, αποφεύγοντας τη δημοσιότητα, όπως άλλωστε και η ίδια η Κατερίνα είχε επιλέξει να κρατήσει τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για πολλά χρόνια.

Η κοινή τους έξοδος και οι τρυφερές στιγμές που μοιράστηκαν δείχνουν πως ο έρωτας ανάμεσά τους παραμένει ζωντανός και δυνατός, παρά τις απαιτήσεις της καθημερινότητας και της καριέρας. Η Κατερίνα και ο Βαγγέλης συνεχίζουν να αποτελούν παράδειγμα ζευγαριού που συνδυάζει αγάπη, σεβασμό και οικογενειακή ευτυχία, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή μαζί.

 

 

 

Αυτή την εβδομάδα

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Δράση του Δήμου Παλλήνης στο 6ο Δημοτικό Παλλήνης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν και να σέβονται τα...

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας παρουσιάζει «Το σπίτι της Τρίγλιας» σε ημερίδα για τα μουσεία της Ανατολικής Αττικής

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας θα συμμετάσχει στην ημερίδα «Μουσεία...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

ΝΕΑ

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

Πικέρμι: Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη Διώνη

Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη...

Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια της...

RPN.GR