spot_img
18 C
Rafina
Σάββατο, 3 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

Καβάλα: Πέθανε η πολύτεκνη μητέρα που εργαζόταν στην καθαριότητα και είχε γίνει viral στο TikTok – rpn

 

 

Σοκ στην κοινωνία της Καβάλας μετά τον ξαφνικό θάνατο της Ελένης Καρασταμάτη, εργαζόμενης στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου και μητέρας τεσσάρων παιδιών. Η 57χρονη, που είχε γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από ένα βίντεο στο TikTok, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο σπίτι της από συγγενικό πρόσωπο, ενώ βρισκόταν σε άδεια.

Σύμφωνα με το kavalanews.gr, έχει ήδη παραγγελθεί νεκροψία-νεκροτομή από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης, ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

«Παράδειγμα υπαλλήλου που τίμησε το καθήκον»

Σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Καβάλας αποχαιρέτησε με συγκίνηση την εκλιπούσα:
«Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε τον αιφνίδιο θάνατο της Ελένης Καρασταμάτη, εργαζόμενης στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας και μητέρας τεσσάρων παιδιών. Η απώλειά της αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό, τόσο στην οικογένειά της όσο και στον Δήμο μας, τον οποίο υπηρέτησε με συνέπεια, εργατικότητα και ήθος».

Η ανακοίνωση σημειώνει επίσης ότι η 57χρονη «υπήρξε παράδειγμα υπαλλήλου που τίμησε το καθήκον και με την καθημερινή της παρουσία ανέδειξε τη σημασία της προσφοράς κάθε εργαζομένου στην ποιότητα ζωής της πόλης μας».

Το βίντεο που συγκίνησε

Η Ελένη Καρασταμάτη είχε γίνει viral στο TikTok μέσα από ένα βίντεο που την έδειχνε να εργάζεται στην αποκομιδή απορριμμάτων υπό τον καυτό ήλιο. Το βίντεο ξεπέρασε τα 1,8 εκατομμύρια προβολές και συγκέντρωσε περισσότερα από 178.000 likes.

Η κόρη της, σε σχόλιο κάτω από την ανάρτηση, είχε γράψει:
«Αυτή η γυναίκα είναι η μαμά μου! Είναι η οριστική απόδειξη ότι η αληθινή δύναμη δεν μετριέται σε λόγια, αλλά σε πράξεις. Τέσσερα παιδιά, καύσωνας, κούραση και όμως ποτέ δεν έχασε το χαμόγελό της».

 

 

 

 

Αυτή την εβδομάδα

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Δράση του Δήμου Παλλήνης στο 6ο Δημοτικό Παλλήνης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν και να σέβονται τα...

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας παρουσιάζει «Το σπίτι της Τρίγλιας» σε ημερίδα για τα μουσεία της Ανατολικής Αττικής

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας θα συμμετάσχει στην ημερίδα «Μουσεία...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

ΝΕΑ

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

Πικέρμι: Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη Διώνη

Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη...

Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια της...

RPN.GR