Κέντρο υγείας Ραφήνας:Επανέρχεται στην κανονική του λειτουργία-παύει να είναι κέντρο αναφοράς

1143

Στην κανονική του λειτουργία με όλες τις υπηρεσίες του προς τους πολίτες επανέρχεται από την Δευτέρα 1η Ιουνίου 2020 το Κέντρο Υγείας Ραφήνας, καθώς αποχαρακτηρίζεται από κέντρο αναφοράς για τον κορονοϊό.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ:

Η διοίκηση του Κέντρου Υγείας παρακαλεί τους  ασθενείς να κλείνουν τα ραντεβού τους είτε στα εργαστήρια, είτε στους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων μέσω των τηλεφώνων 2294320250 και 2294320011, ώστε να υπάρξει προγραμματισμός και μεγαλύτερα χρονικά μεσοδιαστήματα για την αποφυγή κάθε πιθανότητας συνωστισμού.

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥ ΜΕ ΜΑΣΚΑ:

Οι ασθενείς θα ακολουθούν όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας, θα προσέρχονται υποχρεωτικά με μάσκα και θα περνούν πρώτα από την υποδοχή, όπου θα τους δίνεται ειδική κάρτα για να εισέλθουν στον χώρο του ΚΥ.

ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΜΠΥΡΕΤΩΝ Ή «ΥΠΟΠΤΩΝ» ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ:

Εάν διαπιστωθούν  εμπύρετα ή ύποπτα περιστατικά από το ιατρικό προσωπικό, θα εξετάζονται και πάλι ξεχωριστά στο isobox που βρίσκεται και σήμερα στο χώρο του Κέντρου Υγείας.

ΑΥΣΤΗΡΗ ΤΗΡΗΣΗ ΩΡΩΝ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ:

Παρακαλούνται όλοι οι ασθενείς να προσέρχονται στην καθορισμένη ώρα του ραντεβού τους και να πειθαρχούν με τις οδηγίες του προσωπικού, ώστε όλοι να εξετάζονται με ασφάλεια.

Τεστ για Covid-19 θα συνεχίσουν να γίνονται σε όποιον ασθενή κρίνεται ιατρικά απαραίτητο.

Το ίδιο θα μπορούν να κάνουν και τα ΚΥ Σπάτων και Νέας Μάκρης

Μένουμε ασφαλείς, παραμένουμε υγιείς.