spot_img
11.5 C
Rafina
Κυριακή, 8 Νοεμβρίου, 2026
spot_img

Κηφισιά: Συνελήφθησαν έξι ανήλικοι και ένας 19χρονος για διακίνηση ναρκωτικών

 

 

Στη σύλληψη έξι ανηλίκων και ενός 19χρονου προχώρησαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ στην Κηφισιά, έπειτα από έλεγχο κατά τον οποίο εντοπίστηκαν εκατοντάδες συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, οι επτά νεαροί, ηλικίας 14, 16, 17 και 19 ετών, φέρονται να είχαν συγκροτήσει ομάδα και να διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες στην περιοχή της Κηφισιάς, τουλάχιστον από τον Δεκέμβριο του 2025.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου, όταν η Άμεση Δράση ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας κοντά στο Άλσος Κεφαλαρίου.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ που έφτασαν στο σημείο δεν διαπίστωσαν ανάλογο επεισόδιο. Εντόπισαν, ωστόσο, ομάδα νεαρών κοντά σε εγκαταλελειμμένα κτήρια. Κατά την Αστυνομία, μόλις οι νεαροί αντιλήφθηκαν την παρουσία των αστυνομικών, επιχείρησαν να απομακρυνθούν, εγκαταλείποντας δύο σχολικές τσάντες.

Οι αστυνομικοί τούς ακινητοποίησαν και ακολούθησε έλεγχος, κατά τον οποίο βρέθηκαν 439 νάιλον συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 461 γραμμαρίων, οι οποίες εκτιμάται ότι προορίζονταν για διακίνηση.

Παράλληλα, κατασχέθηκαν μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, μία συσκευή γεωεντοπισμού και κινητά τηλέφωνα.

Σε βάρος των επτά συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κηφισιάς για, κατά περίπτωση, σύσταση εγκληματικής ομάδας και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Αυτή την εβδομάδα

Στο 15ο χιλιόμετρο του Μαραθωνίου οι εθελοντές του 1ου Γυμνασίου Ραφήνας

Από τους πρώτους δρομείς μέχρι τους τελευταίους, το χειροκρότημα...

Θύελλα Ραφήνας – Αστέρας Μαγούλας 0-0 | Ο Κουμής απέκρουσε πέναλτι

Από έναν βαθμό πήραν η Θύελλα Ραφήνας και ο...

Ραφήνα – Σαράντα παιδιά του Παλαιστικού Συλλόγου στον παιδικό Μαραθώνιο

Με 40 παιδιά έδωσε το παρών ο Παλαιστικός Σύλλογος...

Μαραθώνιος: 35 μαθητές και 3 εκπαιδευτικοί από το Γυμνάσιο Πικερμίου στην ομάδα των εθελοντών

Με 35 μαθητές και τρεις εκπαιδευτικούς συμμετείχε το Γυμνάσιο...

Ολυμπιακός Βάρης – Τριγλία Ραφήνας 0-2 | Διπλό με Τσάγκαρη και Κακοσαίο

Η Τριγλία Ραφήνας έφυγε με τους τρεις βαθμούς από...

ΝΕΑ

Στο 15ο χιλιόμετρο του Μαραθωνίου οι εθελοντές του 1ου Γυμνασίου Ραφήνας

Από τους πρώτους δρομείς μέχρι τους τελευταίους, το χειροκρότημα...

Ολυμπιακός Βάρης – Τριγλία Ραφήνας 0-2 | Διπλό με Τσάγκαρη και Κακοσαίο

Η Τριγλία Ραφήνας έφυγε με τους τρεις βαθμούς από...

Ακτοπλοΐα – Στο τραπέζι λιγότερα χειμερινά δρομολόγια λόγω ακριβών καυσίμων

Λιγότερες αναχωρήσεις και περισσότερες στάσεις στο ίδιο δρομολόγιο εξετάζουν...

RPN.GR