spot_img
26.4 C
Rafina
Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2026
spot_img

Κλειστο γήπεδο Διώνης:Μεγάλα ονόματα στο καμπ του Θανάση Παπαχατζή

 

 

To Th. Papachatzis Basketball Camp θα πραγματοποιηθεί και φέτος με παιδιά από 6 ετών και πάνω στο κλειστό γήπεδο Πικερμίου. Ανάμεσα στους καλεσμένους θα βρίσκονται πρωτοκλασάτα ονόματα του Ελληνικού μπάσκετ όπως ο Νίκος Παππάς, ο Γιώργος Μπόγρης και ο Βλάντο Γιάνκοβιτς.

Διαβάστε αναλυτικά:

To Th. Papachatzis Basketball Camp δίνει ραντεβού και το φετινό καλοκαίρι με τα αγόρια και τα κορίτσια ηλικίας από 6 έως 18 ετών, που θέλουν να βελτιώσουν τις τεχνικές δεξιότητες τους, να διδαχθούν τα «μυστικά» της «πορτοκαλί θεάς» από κορυφαίους προπονητές και παίκτες και να χαρούν το μπάσκετ!

Το Th. Papachatzis Basketball Camp Summer 2019 θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γήπεδο Πικερμίου σε συνεργασία με τον Α.Ο. Αετό Πικερμίου σε δύο περιόδους: Από τις 24 έως τις 29 Ιουνίου και από την 1η έως τις 6 Ιουλίου με ώρες λειτουργίας από την Δευτέρα έως την Παρασκευή 18:00 έως τις 21:00 και το Σάββατο από 10:00 έως τις 13:00.

Επικεφαλής προπονητής του Camp είναι ο Θανάσης Παπαχατζής, ο οποίος την περασμένη σεζόν εργάστηκε ως συνεργάτης προπονητής στην κινεζική Shandong Golden Stars και στο παρελθόν σε Εθνική ομάδα, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Άρη, Πανιώνιο κ.α., όπως, επίσης, σε ομάδες του εξωτερικού (Λοκομοτίβ Κουμπάν, ΑΠΟΕΛ κ.α.).

Άμεσοι συνεργάτες του Θ. Παπαχατζή, είναι ο Γιάννης Παπαβασιλείου, προπονητής κλιμακίων της ΕΣΚΑΝΑ και ο Παναγιώτης Πασχάλης γυμναστής με εξιδίκευση στην στοχευμένη φυσική κατάσταση αθλητών μπάσκετ.

To Camp θα επισκεφθούν μεταξύ άλλων για να μοιραστούν με τα κορίτσια και τα αγόρια τις πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις του οι σπουδαίοι αθλητές Βλάντο Γιάνκοβιτς του Χολαργού, Γιώργος Μπόγρης του Ολυμπιακού, Νίκος Παππάς του Παναθηναϊκού, και ο Γιάννης Καλαμπόκης, παλαίμαχος διεθνής μπασκετμπολίστας και μέλος του τεχνικού επιτελείου της Εθνικής ομάδας και της κινεζικής Ζεγιάνγκ Γκουανγκσά Λάιονς.

Επίσης χρήσιμες κατευθύνσεις και πληροφορίες στα παιδιά θα δώσουν δύο από τους καλύτερους γυμναστές της Basket League ο Σάββας Αρώνης του Παναθηναϊκού και ο Κώστας Ντάκουλας του Λαυρίου και στο παρελθόν του Ολυμπιακού.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην σελίδα του Camp στο Facebook (Papachatzisbasketballcamp2019), στο mail papachatzis17@gmail.com και στους τηλεφωνικούς αριθμούς: 6936264660, 6944755900 και 6973336317.

Αυτή την εβδομάδα

Ραφήνα: Αποσύρθηκαν πρόωρα δύο πλοία από τη γραμμή των Κυκλάδων λόγω του κόστους καυσίμων

Αισθητές γίνονται στο λιμάνι της Ραφήνας οι πρώτες συνέπειες...

Λιμάνι Ραφήνας: Τα νέα μειωμένα δρομολόγια πλοίων από 17 έως και 23 Σεπτεμβρίου

Για να είστε ενημερωμένοι σχετικά με τις αλλαγές στα...

Μετρό: Αλλαγές στη Γραμμή 3 από σήμερα – Ποιοι σταθμοί κλείνουν στις 21:40

Νέες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε εφαρμογή από σήμερα,...

Κληρονομιές: Τι αλλάζει από σήμερα για χρέη, συζύγους και παιδιά

Νέο καθεστώς ισχύει από σήμερα, 16 Σεπτεμβρίου 2026, στο...

Mama’s στη Διασταύρωση Ραφήνας: Αυθεντικές γεύσεις, όπως παλιά

Υπάρχουν γεύσεις που δεν χρειάζονται συστάσεις. Αρκεί το άρωμα...

ΝΕΑ

Μετρό: Αλλαγές στη Γραμμή 3 από σήμερα – Ποιοι σταθμοί κλείνουν στις 21:40

Νέες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε εφαρμογή από σήμερα,...

Κληρονομιές: Τι αλλάζει από σήμερα για χρέη, συζύγους και παιδιά

Νέο καθεστώς ισχύει από σήμερα, 16 Σεπτεμβρίου 2026, στο...

Mama’s στη Διασταύρωση Ραφήνας: Αυθεντικές γεύσεις, όπως παλιά

Υπάρχουν γεύσεις που δεν χρειάζονται συστάσεις. Αρκεί το άρωμα...

Σπάτα: Έργο 507.000 ευρώ για την ενεργειακή αναβάθμιση του 1ου Δημοτικού Σχολείου

Στο πρόγραμμα «Αττική 2021–2027» εντάχθηκε το έργο ενεργειακής αναβάθμισης...

Στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ από τις 12:00 – Συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Στάση εργασίας πραγματοποιεί σήμερα, Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, η ΑΔΕΔΥ...

Φωκίδα: Νεκρός 72χρονος σε τροχαίο – Στο νοσοκομείο δύο γυναίκες

Τη ζωή του έχασε ένας 72χρονος σε τροχαίο δυστύχημα...

RPN.GR