Κλιματιζόμενοι χώροι για το κοινό στην Περιφέρεια Αττικής

226

Κατά τη θερινή περίοδο λειτουργούν κλιματιζόμενοι χώροι για τη φιλοξενία και προστασία πολιτών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα (πολύ υψηλές θερμοκρασίες – καύσωνας). Οι χώροι αυτοί, όπως μας έχουν κοινοποιηθεί έως τώρα από τους Δήμους της Περιφέρειας Αττικής εμφανίζονται ανά Περιφερειακή Ενότητα στους συνημμένους πίνακες.

Ύστερα από το έκτακτο δελτίο καιρού για υψηλές θερμοκρασίες από αύριο μέχρι την Κυριακή, η Περιφέρεια Αττικής ενημερώνει τους πολίτες για τη λειτουργία κλιματιζόμενων αιθουσών. 

Παράλληλα στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι «έχουν τεθεί σε απόλυτη ετοιμότητα οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας».

Υπενθυμίζεται επίσης ότι οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται έγκαιρα και έγκυρα σχετικά με τις προβλέψεις της ΕΜΥ για τις καιρικές συνθήκες που αναμένεται να επικρατήσουν αλλά και για την κατηγορία κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς που εκτιμάται από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας από την πιλοτική εφαρμογή CivilAttica για κινητές συσκευές (κινητά τηλέφωνα, tablet κ.ά.) , που ανέπτυξε η Περιφέρεια Αττικής. Σχετικές πληροφορίες εδώ .

Επίσης, από τους αντίστοιχους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να δείτε τα αρχεία των Κλιματιζόμενων χώρων ανά Περιφερειακή Ενότητα:

1. Κλιματιζόμενοι Χώροι ΠΕ Κεντρικού Τομέα Αθηνών

2. Κλιματιζόμενοι Χώροι ΠΕ Νοτίου Τομέα Αθηνών

3. Κλιματιζόμενοι Χώροι ΠΕ Βόρειου Τομέα Αθηνών

4. Κλιματιζόμενοι Χώροι ΠΕ Δυτικού Τομέα Αθηνών

5. Κλιματιζόμενοι Χώροι ΠΕ Πειραιώς

6. Κλιματιζόμενοι Χώροι ΠΕ Νήσων

7. Κλιματιζόμενοι Χώροι ΠΕ Ανατολικής Αττικής

8. Κλιματιζόμενοι Χώροι ΠΕ Δυτικής Αττικής