Κωνσταντίνα Κορδούλη: Τώρα έρχονται τα καλύτερα!

314

Η διαδρομή μου στο voice μέχρι τους ημιτελικούς ήταν μια τεράστια εμπειρία όπου θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη ψυχή μου. Το σημαντικότερο για μένα, έκανα φίλους ζωής, γνώρισα εξαιρετικούς καλλιτέχνες(απ’όλες τις ομάδες) μα πάνω απ’ολα ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (με κεφαλαία παρακαλώ).
Νιώθω υπέρτατη ευγνωμοσύνη και χαρά που είχα την ευκαιρία να ζήσω κάτι τόσο έντονο και διαφορετικό όσο αφορά την τέχνη όπου έχω έρθει να εκπροσωπήσω με όλη μου την καρδιά σε αυτή την ζωή… Το τραγούδι!
Είναι παρά πολλοί όλοι αυτοί που συνέβαλαν δραστικά και με αγάπη σε όλο αυτό το μουσικό ταξίδι, όπου χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα είχε επιτευχθεί τόσο σωστά και όμορφα.

Δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω λοιπόν με όλη μου την αγάπη τους γεματους χιούμορ ήρωες πίσω από τις κάμερες δηλαδή όλη την παραγωγή-καμεραμάν μας για την κοπιαστική και ουσιαστική φροντίδα τους αυτούς τους μηνες! Maria DrouzaΙωσηφίνα ΤσαγκαλίδουAmalia MariaKatiana LagoudakiΝικόλ Παπάζογλου,Thomas MoschosΧρήστος ΚαφάζηςDimitris PavlidakisKonstantinos KalampalikisPepie Tiligadi…Είστε όλοι ένας και ένας και σας αγαπώ! 

Δεν θα μπορούσα να ξεχασω φυσικά να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στην αδυναμία μου, τον ΤΟΝΥ ΜΟΝΤΑΝΑ Tony Kontaxakis και την υπέρ ταλαντούχα ορχήστρα του, για τις υπέροχες ενορχηστρώσεις που μας χάρισαν, την υπομονή και την επιμονή που μας έδειξαν, γιατί ναααι…. χωρίς αυτούς θα ήταν σαν να τρως χωριάτικη χωρίς λάδι !!! 

Συνεχίζω με τους υπέρτατους vocal coaches-φίλους Nikos Roussakis και Thanassis Voutsas… αυτες τις ψυχές όπου μας «τρώγανε στην μάπα» σχεδόν 24 ώρες το 24ωρο συμβουλεύοντας μας, επιλέγοντας το καλύτερο για μας, δείχνοντας μας διαφορετικές προοπτικές και που σε κάθε ανησυχία μας ήταν εκει ! Σας ευχαριστώ για όλα! ⭐️

Και τώρα οι δυο από τις ποιο σημαντικές ‘’φιγουρες’’ του ταξιδιού αυτού …Η μαμά Νο2 Nika Chatzopoulou όπου ήταν και είναι κυριολεκτικά η μαμά της καρδιάς μας όλον αυτόν τον καιρό . Μας νοιάστηκε, μας πότισε, μας τάϊσε , μας φρόντισε … ένα βηχαλάκι να είχαμε…..ΤΣΟΥΠ εκεί! Να λύσει το πρόβλημα … Μας στάθηκε σαν φίλη και μας κράτησε σφιχτά από το χέρι ! Είμαστε τυχεροί που σε γνωρίσαμε! 

Τέλος, ένα τιτανομέγιστο ευχαριστώ για όλα στον πιο «καθαρό» άνθρωπο που έχω γνωρίσει, την coachara μου Ελεονώρα Ζουγανέλη! Μια από τις πιο δυναμικές , γνήσιες, ταπεινές, αυθόρμητες , αντισυστημικές, γεμάτες ζωή ,αγάπη και μπρίο προσωπικότητες που έχω δει ποτέ !


Ήρθε κοντά μας, μας εμπιστεύτηκε και μας νοιάστηκε σαν να μας ήξερε χρόνια ! Μια εξαιρετική γυναίκα και καλλιτέχνης που θέλει να βάζει ψηλά τον πήχη και να αρπάζει την κορυφή απ’τα μαλλιά! Ευχαριστώ και σ’αγαπώ για όλα όσα μου έδωσες!

Κάπου εδώ τελειώνει η κατάθεση ψυχής μου!
Ένα μεγάλο αγάπης φιλί σε όλο τον κόσμο που με στήριξε όλο αυτό το διάστημα ουσιαστικά και πρακτικά για την θετική ενέργεια , τα υπέροχα μηνύματα που έλαβα και που με συγκίνησαν πραγματικά βαθιά! Εύχομαι να σας χάρισα λίγο από τον κόσμο μου ! Σας αγαπώ πολύ και σας εύχομαι καλές γιορτές με υγεία και αγάπη στις οικογένειες σας!

Τώρα έρχονται τα καλύτερα