spot_img
22.4 C
Rafina
Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2026
spot_img

Κοπή Βασιλόπιτας και Βράβευση Τριγλιανών Μαθητών από τον Σύλλογο Τριγλιανών Ραφήνας – φωτο – βίντεο RPN

Σε ζεστή και εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, 26 Ιανουαρίου, η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Συλλόγου Τριγλιανών Ραφήνας. Το γεγονός φιλοξενήθηκε σε ξενοδοχείο της Ραφήνας και συγκέντρωσε πολύ κόσμο, με την παρουσία μελών του Συλλόγου, τοπικών αρχών και κατοίκων της περιοχής.

 

 

 

Την εκδήλωση άνοιξε με καλωσόρισμα ο πρόεδρος του Συλλόγου, Γιώργος Κικής, ευχαριστώντας όλους για την παρουσία και τη στήριξή τους. Η πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλογήθηκε από τον πατέρα Δημήτριο Μπακόπουλο, του Ιερού Ναού της Παντοβασίλισσας Ραφήνας, ο οποίος απηύθυνε θερμές ευχές για τη νέα χρονιά.

Η Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, Δήμητρα Τσεβά, τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία της και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, εκφράζοντας την εκτίμησή της για το έργο του Συλλόγου και τη διατήρηση της πολιτιστικής ταυτότητας των Τριγλιανών.

Ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης ήταν η βράβευση των Τριγλιανών μαθητών και μαθητριών που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια. Οι νέοι και νέες αυτοί τιμήθηκαν για την επιτυχία τους, αποτελώντας πηγή υπερηφάνειας για την τοπική κοινωνία και παράδειγμα για τους νεότερους.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ευχές για υγεία, πρόοδο και μια δημιουργική χρονιά για όλους τους παρευρισκόμενους. Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ

Αυτή την εβδομάδα

Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Προβαλίνθου: Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό

Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το...

Το Λιμενικό Ραφήνας συνέδραμε σε ακυβέρνητο ταχύπλοο στη Νέα Μάκρη με 7 επιβαίνοντες

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της...

Λιμάνι Ραφήνας – Ψαροταβέρνα Γιώργος: Εκεί όπου η απλότητα συναντά την ποιότητα!

Υπάρχουν εστιατόρια που σε εντυπωσιάζουν με τη χλιδή τους...

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη από τη Ραφήνα και φιλοξενεί την 5η Πορεία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη και φιλοξενεί την...

ΝΕΑ

Οβελιστήριο των Φίλων στο Πικέρμι: Καθημερινά γεύσεις που θυμίζουν σπιτικό τραπέζι (μενού εβδομάδος)

Για όσους αναζητούν αυθεντικές ελληνικές γεύσεις και μαγειρευτά φαγητά...

Αντιδήμαρχος τράκαρε με αρκούδα στην Εγνατία Οδό

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα με εμπλοκή αρκούδας σημειώθηκε στην...

RPN.GR