spot_img
13.9 C
Rafina
Δευτέρα, 13 Απριλίου, 2026
spot_img

Κοπή Βασιλόπιτας Ροταριανού Ομίλου Μαραθώνα – Νέας Μάκρης

 

 

 

Με ιδιαίτερη επιτυχία και σε κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Ροταριανού Ομίλου Μαραθώνα – Νέας Μάκρης.

Επίσημος καλεσμένος και ομιλητής της βραδιάς ήταν ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Βαγγέλης Παπαδόπουλος, ο οποίος καθήλωσε το κοινό με ανέκδοτες δημοσιογραφικές ιστορίες, προσφέροντας στιγμές γνήσιας ψυχαγωγίας και προβληματισμού.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μαζί με τις/τους συζύγους τους, ο Διοικητής της 2475 ΠΔΡ Δρ.Στέφανος Αναστασοπουλος, η πρ. Διοικητής Ντόρα Κέμου, ο π. Διοικητής Γιώργος Μαύρος, ο π.Διοικητης Χρήστος Κίτσος η εψ. Διοικητής 2027/28 Δήμητρα Σουκαρά, καθώς και πλήθος φίλων και υποστηρικτών του Ομίλου.

Ο κ. Παπαδόπουλος παρέστη μετά της συζύγου του Λυδίας και προσέφερε βιβλία δικής του συγγραφής με προσωπική αφιέρωση στον Διοικητή και στην Πρόεδρο του Ομίλου, εκφράζοντας παράλληλα τις θερμές του ευχαριστίες για την πολυετή κοινωνική και ανθρωπιστική προσφορά του Ροταριανού Ομίλου Μαραθώνα – Νέας Μάκρης.

Τις ευχαριστίες μας στο κοσμηματοπωλείο GEM -ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ για την συνεχή προσφορά του στα φλουριά της βασιλόπιτας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά τη δυναμική παρουσία και το κοινωνικό αποτύπωμα του Ομίλου στην τοπική κοινωνία.

 

Αυτή την εβδομάδα

«Δεν έχει κανένα Χριστός Ανέστη»: Όταν η Ανάσταση σταματά για να ακουστεί… η λογική

Το περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Ανάστασης στα...

Tροχαίο με εγκατάλειψη στην Αρτέμιδα: Άφησε τον 18χρονο μοτοσυκλετιστή στην άσφαλτο ο οδηγός

Σοκ προκαλεί βίντεο από κάμερα ασφαλείας που καταγράφει τη...

Κρήτη: Εικόνες καταστροφής από τα βαρελότα στο Ηράκλειο

Εικόνες «καταστροφής» από τις «φουνάρες» στο Ηράκλειο άφησε πίσω...

Έρημη πόλη η Αθήνα ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα

Η Αθήνα το Πάσχα μοιάζει διαφορετική, σχεδόν αγνώριστη. Οι...

Στα Χανιά για το φετινό Πάσχα ο Πρωθυπουργός

Στα Χανιά έχει επιλέξει να περάσει το φετινό Πάσχα...

ΝΕΑ

Κρήτη: Εικόνες καταστροφής από τα βαρελότα στο Ηράκλειο

Εικόνες «καταστροφής» από τις «φουνάρες» στο Ηράκλειο άφησε πίσω...

Έρημη πόλη η Αθήνα ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα

Η Αθήνα το Πάσχα μοιάζει διαφορετική, σχεδόν αγνώριστη. Οι...

Στα Χανιά για το φετινό Πάσχα ο Πρωθυπουργός

Στα Χανιά έχει επιλέξει να περάσει το φετινό Πάσχα...

Πασχαλινό τραπέζι: Συμβουλές για όσους έχουν χοληστερίνη και υπέρταση

Γλυκά, αβγά, τσουρέκια, κουλουράκια, αρνί, κοκορέτσι και άφθονο αλκοόλ…....

Tα ζώδια σήμερα Κυριακή του Πάσχα 12/4

Κριός: Σήμερα Κυριακή του Πάσχα, φίλε μου Κριέ,...

RPN.GR