Κορωπί: Έκανε μπούλινγκ στην σύζυγο του εραστή της πριν την δολοφονήσει!

468

Σοκαριστικές μαρτυρίες στην δίκη για την άγρια δολοφονία μιας 35χρονης μάνας, από την ερωμένη του συζύγου της, στο Κορωπί. Της κατάφερε πέντε μαχαιριές μπροστά στα έντρομα μάτια των παιδιών της! «Την χτύπησε η γκόμενα του μπαμπά» είπε ο γιος της δολοφονηθείσας παίρνοντας τηλέφωνο στους θείους του. “Την ημέρα του εγκλήματος, η 29χρονη κατηγορούμενη είχε προμηθευτεί ένα «μαχαίρι ξεκοκαλίσματος».

Για απειλές που δεχόταν η 35χρονη, θύμα της επονομαζόμενης ”φόνισσας” του Κορωπίου κατέθεσαν σήμερα, Τρίτη 14.01.2020, οι μάρτυρες στη δίκη της ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας όπου δικάζεται η υπόθεση. Υπενθυμίζεται πως η δολοφονία έγινε τον Αύγουστο του 2016, στο Κορωπί.

Σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας, η κατηγορούμενη δολοφόνησε με πέντε μαχαιριές την 35χρονη σύζυγο του άντρα με τον οποίο είχε αποκτήσει εξωσυζυγική σχέση. Το έγκλημα έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια των δυο ανήλικων παιδιών του θύματος.

Για την υπόθεση αυτή σε πρώτο βαθμό η 29χρονη κατηγορούμενη είχε καταδικαστεί σε ισόβια.

Οι μαρτυρίες στην δίκη για το ειδεχθές έγκλημα στο Κορωπί

Φίλη του θύματος κατέθεσε πως η 35χρονη «δεν ζούσε φυσιολογικά και ήταν συνεχώς φοβισμένη» γιατί την παρακολουθούσε η κατηγορουμένη. Όπως ανέφερε η μάρτυρας, η άτυχη γυναίκα φοβόταν για τη ζωή της και για τη ζωή των παιδιών της και ήταν αποφασισμένη να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της κατηγορουμένης, ώστε εκείνη να μην πλησιάζει την οικογένειά της.

Μάλιστα, η μάρτυρας μετέφερε στο δικαστήριο όσα της είπαν τα παιδιά του θύματος, τα οποία ήταν μπροστά στο φονικό. «Τα παιδιά μου είπαν ότι πήραν από τα χέρια της κατηγορουμένης το μαχαίρι και το πετάξανε» είπε η μάρτυρας, η οποία επισήμανε πως η άτυχη φίλη της, το μόνο που ήθελε ήταν «να μην τη σχολιάζει ο κόσμος» και ο σύζυγός της να μην απομακρυνθεί από τα παιδιά τους.

Κορωπί

Από την πλευρά του, ο σύζυγος της αδελφής του θύματος κατέθεσε στη δίκη πως ο ένας γιος της δολοφονηθείσας κουνιάδας του είχε αμυχή στο πόδι του, προφανώς όπως είπε, από την προσπάθειά του να αποσπάσει το μαχαίρι από τα χέρια της κατηγορουμένης.

“Μπούλινγκ” στην γυναίκα που ακολούθως δολοφόνησε στο Κορωπί!

Ο μάρτυρας ανέφερε ότι αρχικά η κουνιάδα του δεν είχε προβλήματα στο γάμο της, πλην όμως το 2014 άρχισε να δέχεται ανώνυμα τηλεφωνήματα στο σπίτι της. Ο ίδιος τόνισε ότι είχε ακούσει από την θανούσα να λέει ότι η κατηγορουμένη περνούσε συνεχώς με το αυτοκίνητό της μπροστά από το σπίτι της.Ακόμη, κατέθεσε ότι είχε πληροφορηθεί για την επίθεση που είχε δεχθεί το θύμα από την 29χρονη κατηγορουμένη, σε μια συνάντησή τους στο συνεργείο του συζύγου, του άνδρα δηλαδή που αποτέλεσε το μήλον της έριδος για τις δυο γυναίκες.

Συγκλονιστικές ήταν, όμως, οι αναφορές του μάρτυρα στα γεγονότα της δολοφονίας της κουνιάδας του στο Κορωπί. Όπως κατέθεσε, ο ίδιος και η γυναίκα του (αδελφή του θύματος) δέχθηκαν τηλεφώνημα από τον ανήλικο γιο της 35χρονης, ο οποίος τους είπε να πάνε γρήγορα στο Κέντρο Υγείας όπου βρίσκεται η μαμά του, την οποία «χτύπησε η γκόμενα του μπαμπά».

Ο μάρτυρας απέκλεισε το ενδεχόμενο το θύμα να προκαλούσε την κατηγορουμένη ενώ όπως υποστήριξε την ημέρα του εγκλήματος, η 29χρονη είχε προμηθευτεί ένα «μαχαίρι ξεκοκαλίσματος». Μιλώντας για το ρόλο του συζύγου του θύματος, ο μάρτυρας επισήμανε ότι του είχε ζητήσει πολλές φορές να ξεκαθαρίσει την θέση του με τις δυο γυναίκες αλλά δεν το έκανε, προφασιζόμενος διάφορες δικαιολογίες.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 13 Φεβρουαρίου.