Κρουαζιέρα αξίας 52.500 ευρώ την εβδομάδα! Τι πληρώνει κανείς με τόσα χρήματα;

496

Φέτος το καλοκαίρι ολοένα και περισσότερα πολυτελή σκάφη με πλούσιους και επώνυμους τουρίστες «πιάνουν» στην Άνδρο! Το νησί παρά τα σκαμπανεβάσματα των ημερών έχει μπει στο jet-set. Μετά το εντυπωσιακό «Ability» και το σπάνιο πλοίο του Κατάρ ήρθε κι έδεσε στο Μπατσί ένα  υπέροχο παραδοσιακό ιστιοπλοϊκό, το «Ηρακλής Λ.» με επιβάτες Ελβετούς περιηγητές που κάνουν κρουαζιέρα στο Αιγαίο γνωρίζοντας τις ομορφιές της Ελλάδας.

Ο “Ηρακλής Λ.” που έμεινε αρκετά στο Μπατσί.

Κατασκευάστηκε το 2009. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό σκαρί με σύγχρονες ανέσεις που νοικιάζεται προς 52.500 ευρώ την εβδομάδα. Προφανώς για μεγάλα βαλάντια. Συνδυάζει με εξαιρετικό τρόπο την πολυτέλεια και την παράδοση. Έχει μήκος 116 πόδια και διαθέτει πενταμελές πλήρωμα. Έχει μέχρι και σεφ.

Τι πληρώνει κανείς με τόσα χρήματα;

Εκτός του στιλ με τόσα χρήματα είναι λογικό να αναρωτιέται κανείς τι άλλο πληρώνει. Το ψάξαμε και βρήκαμε πως έχει στο κύριο κατάστρωμα καμπίνα vip και ακόμα στο κάτω κατάστρωμα δύο καμπίνες για τρία άτομα καθιστώντας ιδανικό το ταξίδι και για ζευγάρι και για παιδιά.

Το σκάφος αν και εξωτερικά μοιάζει παραδοσιακό εσωτερικά διαθέτει ιδιωτικά μπάνια, υδρομασάζ, τηλεόραση, dvd, cd, mp3 και στερεοφωνικό ραδιόφωνο. Επιπλέον διαθέτει πιάνο στο σαλόνι και τραπεζαρία. Τέλος, τα μεγάλα πανοραμικά παράθυρα σε όλο το σκάφος επιτρέπουν την εκπληκτική θέα. Το εσωτερικό σε όλο το γιοτ είναι ξύλινο και το σκάφος έχει και υπερυψωμένη εξέδρα για να απολαύσει ο ταξιδιώτης το ταξίδι.