spot_img
26.4 C
Rafina
Δευτέρα, 3 Αυγούστου, 2026
spot_img

Κυριακή Γρίβα: «Πηγαίνω και χαϊδεύω τα μάρμαρα» – Συγκλονίζει η μητέρα της – rpn

 

 

Συγκλόνισε η μητέρα της 28χρονης Κυριακής Γρίβα, η οποία δολοφονήθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, την 1η Απριλίου του 2024.

Η τραγική μητέρα, σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, μίλησε με σπαρακτικά λόγια για τη λατρεμένη της κόρη. Η μητέρα της Κυριακής Γρίβα βγήκε από την ψυχιατρική κλινική, αλλά αδυνατεί να διαχειριστεί τον θάνατο της κόρης της και ξεσπάει σε κλάματα στη σκέψη ότι χάνει τη «μυρωδιά» της.

«Κάθε πρωί θέλω να της στείλω ένα μήνυμα, να της λέω, «καλημέρα». Πόσες φορές πήγε το δάχτυλό μου εκεί, στο τηλέφωνό της, να την πάρω τηλέφωνο, πολλές φορές. Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω θα πήγαινα σε εκείνη την Κυριακή που είχα πάει στο σπίτι της και μου έφτιαξε καφέ. Ήταν ο πιο ωραίος καφές που είχα πιει ποτέ στη ζωή μου. Θέλω να είμαι η τελευταία μάνα που κλαίει το παιδί της! Καμία άλλη μάνα! Πονάει πολύ. Θέλω να την αγκαλιάσω, να τη μυρίσω. Χάνω τη μυρωδιά της. Παρακαλάω κάθε βράδυ την Παναγία να μου τη στείλει στον ύπνο μου έστω για ένα λεπτό να μου πει “δεν πόνεσα ρε μαμά”. Η μυρωδιά της και το κλάμα της. Αυτά δεν θέλω να τα ξεχάσω ποτέ. Πηγαίνω και χαϊδεύω τα μάρμαρα και λέω «το κοριτσάκι μου, το παιδάκι μου είναι εδώ μέσα». Γιατί το παιδί μου να είναι εκεί; Γιατί δεν βρέθηκε κάποιος να τη βοηθήσει;» σημείωσε με σπαραγμό η μητέρα της Κυριακής Γρίβα.

Μετά την προβολή του βίντεο, για αρκετή ώρα στην εκπομπή «Το Πρωινό» κανείς δεν είπε λέξη. «Δεν ξέρω τι να πω πραγματικά», ανέφερε δακρυσμένος ο Γιώργος Λιάγκας.

Αυτή την εβδομάδα

ΜΙΔΑ: Τι πρέπει να ελέγξουν οι ιδιοκτήτες για να αποφύγουν λάθη και πρόστιμα

Νέα δεδομένα στη διαχείριση της ακίνητης περιουσίας φέρνει το...

Όταν η Νέα Μάκρη πήγαινε σινεμά: Η ιστορία του θρυλικού «Σινέ Μάκρη»

Τις δεκαετίες του 1950 και του 1960, οι θερινοί...

ΝΕΑ

ΜΙΔΑ: Τι πρέπει να ελέγξουν οι ιδιοκτήτες για να αποφύγουν λάθη και πρόστιμα

Νέα δεδομένα στη διαχείριση της ακίνητης περιουσίας φέρνει το...

Ραφήνα: Εμπλοκή της άγκυρας του «Superferry» σε συρματόσκοινο – Απέπλευσε με 705 επιβάτες

Πρόβλημα με την άγκυρά του αντιμετώπισε το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο...

Ραφήνα: Πως ανακοίνωσε το Λιμενικό τον θάνατο του υπάρχου του Superferry Αντώνη Βιδάλη

Η επίσημη ενημέρωση του Λιμενικού Σώματος: Τις πρωινές ώρες σήμερα,...

Φωτιά στη Βοιωτία: Εθελοντής έσωζε ξένα σπίτια, ενώ το δικό του γινόταν στάχτη

Μία ανθρώπινη ιστορία που συμπυκνώνει το μέγεθος της καταστροφής...

RPN.GR