spot_img
15 C
Rafina
Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα: Στα «ψηφιακά σχολεία» οι σοβάδες πέφτουν βροχή – Φαίνεται και χωρίς… τεχνητή νοημοσύνη

 

 

 

Στα «ψηφιακά σχολεία» οι σοβάδες πέφτουν βροχή – Φαίνεται και χωρίς… τεχνητή νοημοσύνη

Δελτίο τύπου

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ είναι θέμα πολιτικής επιλογής και ιεράρχησης των προβλημάτων της παιδείας. Η Δημοτική Διοίκηση του κυρίου Τσίρκα,  πιστός εκφραστής σε τοπικό διοικητικό επίπεδο της κεντρικής κυβέρνησης και των οδηγιών της ΕΕ, δέχεται και εφαρμόζει τα μειωμένα κονδύλια για την στατικότητα και την αντισεισμική θωράκιση. Την ώρα που οι κωδικοί των μειωμένων κονδυλίων των σχολικών επιτροπών του Δήμου «πηγαινοέρχονται!», έχουν αφήσει στη «θεά τύχη!» την ασφάλεια παιδιών και δασκάλων.
Συνεχόμενα τα «κρούσματα» στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μαραθώνα στον Τύμβο, στο Δημοτικό σχολείο του Βαρνάβα, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Μάκρης και σε πόσα άλλα που δεν έχουν δημοσιοποιηθεί. Από αυτή την Δημοτική Αρχή και αυτήν την κυβέρνηση οι γονείς δεν πρέπει να περιμένουν τίποτα. Μπορούν τώρα να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους μέσα από τους συλλόγους και την Ένωση για την αγωνιστική διεκδίκηση της λύσης των προβλημάτων τους. Η «Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα» και σε αυτόν τον αγώνα θα είναι μαζί τους.
«Μαθήματα μέσω… βίντεο και webex αντί για προσλήψεις εκπαιδευτικών στα σχολεία, σε ρόλο «θείου Σκρουτζ» ο υπουργός και η κυβέρνηση σε ό,τι αφορά στις ανάγκες μαθητών και φοιτητών, ετοιμάζουν Νομοσχέδιο πριν τα Χριστούγεννα, για την ίδρυση ιδιωτικών Πανεπιστημίων, την ώρα που η δημόσια εκπαίδευση στενάζει από τις τραγικές ελλείψεις εκπαιδευτικών, υποδομών, νέων κτιρίων, ελέγχων αντισεισμικότητας και στατικότητας από το δυσβάσταχτο οικογενειακό κόστος και την υποβάθμιση.
Επιπλέον, κάνει λόγο για «παγίωση της υποχρηματοδότησης της δημόσιας εκπαίδευσης με τον νέο κρατικό προϋπολογισμό».
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ
Να γίνουν όλα τα αναγκαία έργα και επισκευές στα σχολεία του Δήμου μας άμεσα, μέσα στην περίοδο των διακοπών ενόψει Χριστουγέννων.
Να ξεκινήσει εδώ και τώρα κρατικό πρόγραμμα σχολικής στέγης σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες.
Δημόσια καθολική κρατική παιδεία χωρίς ΚΑΜΙΑ ιδιωτική πρωτοβουλία.

Αυτή την εβδομάδα

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 21/12/2025

https://youtu.be/S7AFs_PQBaY

Η σιωπή ενός ανθρώπου που ξέρει

Ο άνθρωπος που κάποτε διάβαζε τα gallop πριν ακόμα...

Λευκή Νύχτα Ραφήνας: όταν η πόλη έγινε γιορτή – φωτογραφίες – πολλά βίντεο RPN

Η Ραφήνα έζησε το βράδυ της Παρασκευής μια από...

Παραμονή Χριστουγέννων στη Ραφήνα: Ζωντανή μουσική και γιορτινό μενού στο Άσπρο Γίδι

Παραμονή Χριστουγέννων και η Ραφήνα δεν… κοιμάται. Στην καρδιά...

Το παραμύθι του Μπουμπουνόβι και των χωριών με αυτιά

Μια φορά κι έναν καιρό, σε μια γωνιά του...

ΝΕΑ

Η σιωπή ενός ανθρώπου που ξέρει

Ο άνθρωπος που κάποτε διάβαζε τα gallop πριν ακόμα...

Παραμονή Χριστουγέννων στη Ραφήνα: Ζωντανή μουσική και γιορτινό μενού στο Άσπρο Γίδι

Παραμονή Χριστουγέννων και η Ραφήνα δεν… κοιμάται. Στην καρδιά...

Μάτι: Μουσικό ρεβεγιόν στο Άρτιον την Τετάρτη 24/12, Παραμονή Χριστουγέννων

Τήν Τετάρτη 24/12, Παραμονή Χριστουγέννων ένα μουσικό ρεβεγιόν στο...

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 20/12 – rpn

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια ...

RPN.GR