Λαϊκή Συσπείρωση : Να μην κλείσει ο παιδικός σταθμός της κοινότητας Μαραθώνα

145

Με αφορμή την απαράδεκτη απόφαση του Ν.Π.Δ.Δ. «ΤΕΤΡΑΠΟΛΙΣ», με την οποία δρομολογείται το κλείσιμο του παιδικού σταθμού της κοινότητας Μαραθώνα και η μεταφορά του συνόλου των παιδιών στον παιδικό σταθμό «Πολυτέκνων», ζητάμε την άμεση σύγκλιση του ΔΣ με σκοπό την συζήτηση και την λήψη απόφασης σχετικά με το ανωτέρω θέμα.

Σε μία περίοδο κατά την οποία, σύσσωμη η επιστημονική κοινότητα συστήνει αυστηρά την τήρηση αποστάσεων και την με κάθε τρόπο αποφυγή του συνωστισμού, η «ΤΕΤΡΑΠΟΛΙΣ» προχωρά σε μια απόφαση που θέτει σε άμεσο κίνδυνο τη δημόσια υγεία. Ιδιαίτερα όταν αναφερόμαστε σε μικρά παιδιά, που έτσι κι αλλιώς δεν είναι σε θέση να τηρούν απαρέγκλιτα τους κανόνες προσωπικής υγιεινής.

Η ασφάλεια των παιδιών μας, ιδιαίτερα μπροστά στο υπαρκτό ενδεχόμενο μιας νέας, γενικευμένης έξαρσης των κρουσμάτων κορονοϊού, πρέπει να είναι απόλυτη προτεραιότητα όλων. Ο μόνος τρόπος για να εξασφαλιστεί είναι η άμεση ανάκληση της απάραδεκτης απόφασης και η λειτουργία και των δύο παιδικών σταθμών.

Με αφορμή το παραπάνω πρόβλημα ζητάμε να συζητηθεί σαν μοναδικό θέμα: «Προετοιμασία του ανοίγματος των σχολείων για τη νέα περίοδο».

Οι συνεδριάσεις προτείνεται να πραγματοποιηθούν δια ζώσης παίρνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας σε κατάλληλο χώρο.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Στεφανίδης Νικόλαος

Φαρμάκης Κωνσταντίνος