“Λαμπρή επιστήμων” Η επόπτης του Κυριακάτικου αγώνα της Θύελλας

406

Αριστούχος η Μαρία Δέτση, της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Αθηνών με βαθμό πτυχίου 9,46, ο μεγαλύτερος όλων των εποχών στη Σχολή.

08/12/19 15:00 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ (Ν. ΜΑΚΡΗΣ)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ ΑΠΟ – ΡΟΔΟΣ ΑΣ

ΔΙΑΤΗΤΗΣ : ΑΛΙΑΓΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Α. ΒΟΗΘΟΣ : ΔΕΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΑΘΗΝΩΝ

Β’ ΒΟΗΘΟΣ : ΑΡΜΑΚΟΛΑΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ : ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Για την επόπτη Μαρία Δέτση να σας ενημερώσουμε ότι εκτός απο αριστούχος….

Το βιογραφικό της εντυπωσιάζει. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της το 2014 με ειδικότητα στα «άλματα του στίβου» ενώ την ίδια χρονιά παρουσίασε στο Πανελλήνιο Συνέδριο Παιδαγωγικής, πειραματική εργασία με θέμα «Εναλλακτικοί τρόποι διδασκαλίας της Φυσικής Αγωγής στο σχολείο».

Έχει εργαστεί στις ακαδημίες στίβου του Πανελληνίου ΓΣ, στο αθλητικό camp «Ιόνιος Σχολή» και παράλληλα έχει ασχοληθεί με μαθητές για προετοιμασία στρατιωτικών σχολών και ΤΕΦΑΑ καθώς και με ενήλικες για τη βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης.

Τα τελευταία χρόνια εργάστηκε στις ακαδημίες «Αthens Track & Field Academy» ενώ συνεχίζει τις μεταπτυχιακές σπουδές στη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Αθηνών στην ειδικότητα «Εργοφυσιολογία, Διατροφή και Ποιότητα ζωής».

To 2015 και το 2016, μετά από ενέργειες του τότε υπεύθυνου ανάπτυξης διαιτησίας της ΕΠΟ και νυν μέλους της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA, Κύρου Βασάρα, συμμετείχε στο αναπτυξιακό τουρνουά ποδοσφαίρου «Lennart Johansson Academy Trophy» που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στην Στοκχόλμη. Η διοργάνωση γίνεται προς τιμήν του παλιού Προέδρου της UEFA και θεωρείται μία από τις σημαντικότερες για τις ηλικίες κάτω των 15 και κάτω των 13, καθώς συμμετέχουν κορυφαίοι σύλλογοι.

Την επόμενη χρονιά έγινε διεθνής και δεν άργησε να παίρνει παιχνίδια όπως ο αγώνας για το UEFA Women’s Champion League ανάμεσα στη ΒΙΙΚ Κάζιγκουρτ και Γκλάσγκοου Σίτι, τον Οκτώβριο του 2017 με διαιτητή την Ελένη Αντωνίου.

Να σημειωθεί τέλος, ότι δεν έχει καμία συγγενική σχέση με τον παρατηρητή διαιτησίας Δημήτρη Δέτση.