spot_img
25 C
Rafina
Σάββατο, 13 Ιουνίου, 2026
spot_img

Λάρισα: Συναγερμός για 12χρονη που κατέρρευσε μέσα στο σπίτι της – Δίνει μάχη για τη ζωή της

 

 

 

Σκηνές αγωνίας εκτυλίχθηκαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου στη Λάρισα, όταν ένα 12χρονο κορίτσι κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, προκαλώντας άμεσο συναγερμό στις Αρχές και στο ΕΚΑΒ.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 7:00 το πρωί, με τους οικείους του παιδιού να ειδοποιούν αμέσως το ΕΚΑΒ μόλις αντιλήφθηκαν ότι η ανήλικη είχε χάσει τις αισθήσεις της.

Στο σημείο έσπευσε μέσα σε λίγα λεπτά ασθενοφόρο, ενώ κινητοποιήθηκε και Κινητή Ιατρική Μονάδα, καθώς η κατάσταση της 12χρονης χαρακτηρίστηκε εξαιρετικά κρίσιμη από την πρώτη στιγμή.

Αγωνιώδεις προσπάθειες ανάνηψης

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι διασώστες διαπίστωσαν πως το παιδί δεν παρουσίαζε ζωτικές ενδείξεις και ξεκίνησαν αμέσως διαδικασίες ανάνηψης, εφαρμόζοντας ΚΑΡΠΑ και όλες τις προβλεπόμενες επείγουσες ιατρικές παρεμβάσεις.

Ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες, κατάφεραν να επαναφέρουν τη 12χρονη, με τη μάχη όμως να συνεχίζεται.

Ακολούθησε η άμεση διακομιδή της στο General Hospital of Larissa, παρότι το νοσοκομείο δεν βρισκόταν σε εφημερία εκείνη την ώρα. Ωστόσο, κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί εκεί λόγω της μικρής απόστασης και της σοβαρότητας της κατάστασής της.

Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Η 12χρονη παραμένει νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο της Λάρισας, με τους γιατρούς να παρακολουθούν στενά την πορεία της υγείας της.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα ακριβή αίτια της κατάρρευσης, ενώ εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία, με πολλούς να περιμένουν με αγωνία νεότερα για την κατάσταση της υγείας του παιδιού.

ΠΗΓΗ:tanea.gr

Αυτή την εβδομάδα

Τροχαίο στην Αρτέμιδα: Όχημα προσέκρουσε σε κολώνα της ΔΕΗ – Ένας τραυματίας

Σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην...

Ηράκλειο: Κακουργηματική δίωξη στον παππού 18 μηνών βρέφους Ρομά που κατέληξε στο ΠΑΓΝΗ

Κακουργηματική δίωξη ασκήθηκε από τον εισαγγελέα Ηρακλείου σε βάρος...

Ανακοίνωση του Λιμενικού για διερεύνηση ύπαρξης εκρηκτικού μηχανισμού στο BLUE STAR 2

Τις βραδινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του...

ΝΕΑ

Τροχαίο στην Αρτέμιδα: Όχημα προσέκρουσε σε κολώνα της ΔΕΗ – Ένας τραυματίας

Σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην...

Ηράκλειο: Κακουργηματική δίωξη στον παππού 18 μηνών βρέφους Ρομά που κατέληξε στο ΠΑΓΝΗ

Κακουργηματική δίωξη ασκήθηκε από τον εισαγγελέα Ηρακλείου σε βάρος...

Ελβετία: Δημοψήφισμα – «Πρωτοβουλία Βιωσιμότητας» – Ανώτατο όριο πληθυσμού στα 10 εκ.

Οι κάτοικοι της Ελβετίας προσέρχονται την Κυριακή στις κάλπες...

«Ντέρμπι αιωνίων» – Ο νικητής θα στεφθεί Πρωταθλητής Ελλάδος

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα 13/6 το απόγευμα τον Παναθηναϊκό,...

RPN.GR