Λαύριο:Silver Alert για την εξαφάνιση του 47χρονου!

820

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση ενός 47χρονου άνδρα το πρωί της Δευτέρας (24/2) από το Σούνιο,όπως σας ενημερώσαμε με χτεσινή μας δημοσίευση.
Ο 47χρονος, που είναι κάτοικος Λαυρίου, το πρωί της Δευτέρας (24/2) άφησε τις δύο κόρες του στο δημοτικό σχολείο και από εκείνη την ώρα αγνοείται.
Λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε το αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ του αρχαίου ναού στο Σούνιο. Αξιοσημείωτο είναι πως τα κλειδιά βρέθηκαν πάνω στο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με πηγές από την αστυνομία υπάρχει οπτικό υλικό που αποδεικνύει πως ο άνδρας κατέβηκε τα βράχια με πορεία προς τη θάλασσα.
Εδώ και δύο ημέρες δυνάμεις της αστυνομίας και του λιμενικού έχουν χτενίσει την περιοχή από θάλασσα και στεριά χωρίς όμως να έχουν εντοπίσει τα ίχνη του. 
Σήμερα, μετά από αίτημα των συγγενών, ενεργοποιήθηκε ο Κοινωνικός Συναγερμός SILVER ALERT από τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, που έθεσε στη διάθεση των ερευνών τους Εθελοντές Αναζήτησης, τις Ομάδες Διάσωσης και και όλα τα τεχνικά μέσα που διαθέτει.  
Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη καθώς ο 47χρονος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Ώρες αγωνίας περνά η οικογένεια του και οι δύο ανήλικες κόρες του και ελπίζουν να ακούσουν σύντομα κάποιο ευχάριστο νέο.