Λάζαρος Αργυρόπουλος: Η αναρχία του Βαλανάρη

576

Πρώτα περιφράχθηκε. Τώρα μπαζώθηκε.

Αν δεν το έχετε καταλάβει, σας ενημερώνω ότι δεν πρόκειται να καταφέρετε τίποτα.

Ο κόσμος θα συνεχίσει να εισέρχεται στον καταρράκτη ανενόχλητος. Θα βρει δίοδο όπως βρήκε όταν περιφράχθηκε. Τα πάρτι θα συνεχιστούν, οι ασυνείδητοι θα αφήνουν τα αποφάγια τους, οι πιτσιρικάδες θα κάνουν γκράφιτι, και το κυριότερο οι κάτοικοι της περιοχής που μάλλον δεν τους υπολογίζει κανείς θα περνάνε το μαρτύριό τους.

Ο καταρράκτης αναφέρεται σε διάφορα site ως το στολίδι της Ανατολικής Αττικής. Ωστόσο μπαζώθηκε. Είναι αργά πλέον, τον γνωρίζει όλη η Ελλάδα. Ακούμε συνεχώς για ανάπτυξη της περιοχής μας. Διάφορες ανακοινώσεις, μελέτες για προαστιακό, φυσικό αέριο, Αττική οδό, βιολογικό καθαρισμό.

Μια περιβαλλοντική μελέτη για την προστασία και την αναρχία που υπάρχει στον καταρράκτη του Βαλανάρη πουθενά. Δεν θα αναφερθώ σε οικολογικές συνειδήσεις, δεν χρειάζεται.

Ο Καταρράκτης του Βαλανάρη πρέπει να είναι ανοιχτός για όλον τον κόσμο, να μπορεί όποιος θέλει να τον επισκέπτεται κάποιες ώρες της ημέρας όπως και κάποιες εποχές του χρόνου. Οι περιβαλλοντολόγοι θα το αποφασίσουν αυτό. Επίσης και το κυριότερο ισχυρή φύλαξη εικοσιτετράωρη.