spot_img
18.3 C
Rafina
Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

Λιμάνι Ραφήνας: Όλα μυρίζουν θάλασσα στην ψαροταβέρνα Ιωακείμ και Γιώργος! – rpn

Η ψαροταβέρνα “Ιωακείμ και Γιώργος” στο λιμάνι της Ραφήνας αποτελεί έναν αγαπημένο προορισμό για τους λάτρεις του φρέσκου ψαριού και των θαλασσινών. Ο Γιώργος που είναι πανταχού παρών και φροντίζει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, έχει μακρά πορεία δεκαετιών στην εστίαση του λιμανιού της Ραφήνας.

Με ένα πλούσιο μενού που συνδυάζει κλασικές νοστιμιές με μοντέρνες πινελιές, προσφέρει γευστικές εμπειρίες που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Στις προτάσεις του μενού περιλαμβάνονται γευστικά πιάτα όπως ψαρόσουπα, τηγανητά και ψητά καλαμαράκια, καλαμάρι γεμιστό σπέσιαλ, ψητή σαρδέλα και χταπόδι ψητό ή ξυδάτο.

Για τους λάτρεις των “σπιτικών” γεύσεων, τα μυδοπίλαφο και τα αχνιστά μύδια είναι ιδανικές επιλογές, ενώ η σουπιά κρασάτη και η γαριδομακαρονάδα κερδίζουν τις εντυπώσεις με τις γεύσεις τους. Οι γαρίδες, μαγειρεμένες με διάφορους τρόπους, περιλαμβάνουν και πικάντικες παραλλαγές, προσθέτοντας μια ξεχωριστή νότα στο γεύμα.

Η ταβέρνα λειτουργεί καθημερινά από τις 11 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, προσφέροντας αυθεντική ελληνική φιλοξενία και άψογη ποιότητα. Για πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 2294023421 και 6949533435. Μια επίσκεψη στο “Ιωακείμ και Γιώργος” υπόσχεται να σας προσφέρει μια γευστική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη!

 

 

Αυτή την εβδομάδα

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Δράση του Δήμου Παλλήνης στο 6ο Δημοτικό Παλλήνης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν και να σέβονται τα...

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας παρουσιάζει «Το σπίτι της Τρίγλιας» σε ημερίδα για τα μουσεία της Ανατολικής Αττικής

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας θα συμμετάσχει στην ημερίδα «Μουσεία...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

ΝΕΑ

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

Πικέρμι: Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη Διώνη

Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη...

Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια της...

RPN.GR