spot_img
14 C
Rafina
Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Ληστεία σε κατάστημα με ακριβά ρολόγια

 

 

 

Περισσότερα από 15 ρολόγια μεγάλης αξίας κατάφεραν να αρπάξουν οι δράστες της ένοπλης ληστείας που σημειώθηκε στις 10:55 το πρωί της Τρίτης (20/12) στο υποκατάστημα της Rolex στην οδό Κολοκοτρώνη στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες ήταν τέσσερις και προσέγγισαν το κατάστημα με δύο μοτοσυκλέτες. Αρχικά κινήθηκαν προς τον φύλακα που βρισκόταν εξωτερικά, τον χτύπησαν στο κεφάλι τραυματίζοντάς τον ελαφρά και ανάγκασαν τους υπαλλήλους να ανοίξουν την πόρτα για να αποκτήσουν πρόσβαση στο εσωτερικό του καταστήματος.

Με την απειλή όπλου μπήκαν στον χώρο, έσπασαν με βαριοπούλα τις προσόψεις και άρπαξαν περισσότερα από 15 ρολόγια πολύ μεγάλης αξίας.

Στη συνέχεια, ανέβηκαν στις μοτοσικλέτες και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας υλικό από κάμερες ασφαλείας και μαρτυρίες επιχειρούν να φτάσουν στη σύλληψη των δραστών.

Αυτή την εβδομάδα

Διπλός σεισμός 2,7 και 2,9 Ρίχτερ ανοικτά της Ραφήνας

Διπλή σεισμική δόνηση 2,9 βαθμών και 2,7 της κλίμακας...

Συγγνώμη από την Τριγλία Ραφήνας στο Δ.Σ. του Α.Ο. Βουλιαγμένης και στους φιλάθλους της – rpn

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας νοιώθει την ανάγκη...

ΝΕΑ

Διπλός σεισμός 2,7 και 2,9 Ρίχτερ ανοικτά της Ραφήνας

Διπλή σεισμική δόνηση 2,9 βαθμών και 2,7 της κλίμακας...

Με… σοφούς οργανώνει το «κίνημα» η Καρυστιανού και οραματίζεται να σώσει τη χώρα

Την ύπαρξη μιας συλλογικής πολιτικής πρωτοβουλίας επιβεβαίωσε η Μαρία Καρυστιανού, κάνοντας λόγο...

Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό επέβαλλε η UEFA

Με συνολικό πρόστιμο 26.500 ευρώ τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός απ’...

Η «τυχαία» διαρροή ότι ελέγχεται ο αγροτοσυνδικαλιστής Κώστας Ανεστίδης για τον ΟΠΕΚΕΠΕ προκαλεί ερωτήματα

Των κυβερνητικών δηλώσεων για παράλογες απαιτήσεις των αγροτών, «αδιαλλαξία»...

RPN.GR