spot_img
26.5 C
Rafina
Πέμπτη, 11 Ιουνίου, 2026
spot_img

Μαίρη Βυτινάρος: Το εντυπωσιακό μοντέλο απολαμβάνει τις διακοπές της στη Μύκονο

 

 

 

Στην Μύκονο παραθερίζει τις τελευταίες μέρες η Μαίρη Βυτινάρος.  Η Ελληνοαυστραλή καλλονή έγινε ευρύτερα γνωστή στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό μετά την συμμετοχή της ως model instructor στον πέμπτο κύκλο του GNTM.

Το 32χρονο μοντέλο, με ύψος 1,85, γεννημένο στην Μελβούρνη είναι τρίτης γενιάς Ελληνίδα της Αυστραλίας, από Έλληνα πατέρα και Ιταλίδα μητέρα.

Μαίρη Βυτινάρος: Χαλαρές στιγμές στα Ματογιάννια της Μυκόνου

Η όμορφη Βυτινάρος το πρωί κάνεις τις βουτιές της στα καταγάλανα νερά και το βράδυ απολαμβάνει την νυχτερινή ζωή του νησιού των Ανέμων.

Η κάμερα του Mykonos Live TV την εντόπισε να περπατάει στα Ματογιάννια αγκαζέ με τον καλό της φίλο, Jack Morgan. Έχοντας πιάσει τα μαλλιά της κότσο και φορώντας ένα απαστράπτον λευκό φόρεμα μαγνήτισε τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων.

Μαίρη Βυτινάρος: Οι απαιτήσεις του modeling και το βάρος της

Σε συνέντευξή της η Μαίρη Βυτινάρος εξομολογήθηκε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον απαιτητικό χώρο του μόντελινγκ σχετικά με το βάρος της.

«Άκουσα πάρα πολλές φορές ότι πρέπει να χάσω τρεις πόντους από τους γοφούς, που είναι πολύ, γιατί είμαι και πολύ ψηλή. Να χάσω, να χάσω.

Με έπαιρνε το πρακτορείο μου κάθε μέρα και με ρωτούσε τι έφαγα, τι έκανα για προπόνηση, γιατί δεν πήγα στο γυμναστήριο για οκτώ ώρες. Μου είπαν να κάνω οτιδήποτε χρειαστεί για να χάσω τρεις πόντους από τους γοφούς».

* Πηγή: Mykonos Live TV

 

Αυτή την εβδομάδα

Οι «Αέλιες Νηρηίδες» έφεραν τα «Χαμένα Κομμάτια» του Μιχαήλ Δούκα στη Ραφήνα (φωτο- βίντεο)

Μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στη λογοτεχνία, τη μνήμη και...

Διεθνής λάμψη για τον Μαραθώνα και το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου- τι αποκάλυψε ο Δήμαρχος Μαραθώνος, Στέργιος Τσίρκας

Ο Μαραθώνας και το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου βρέθηκαν στο διεθνές επίκεντρο,...

Ανατροπή στον καιρό: Έρχεται πτώση της θερμοκρασίας με βροχές και καταιγίδες από την Παρασκευή

Αλλαγή στο σκηνικό του καιρού αναμένεται από την Παρασκευή,...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Φεστιβάλ Μουσικής και Πολιτισμού του ΕΕΕΕΚ Ραφήνας

Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 8...

ΝΕΑ

Η Δήμητρα Παπαδήμα μιλάει στο RPN

Συνέντευξη στο Βασίλη Νικόλαο Βιτσιλόγιαννη Πώς ξεκίνησε το ταξίδι σας...

1ο Γυμνάσιο Ραφήνας: Δωρεά 15 κάδων ανακύκλωσης από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων

Μια σημαντική πρωτοβουλία με περιβαλλοντικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα υλοποίησε...

Ο Αργοναύτης Ραφήνας αναβιώνει το παραδοσιακό πανηγύρι – Μια βραδιά γεμάτη κέφι, μουσική και χορό

Μια ξεχωριστή καλοκαιρινή γιορτή ετοιμάζει ο Αργοναύτης Ραφήνας, προσκαλώντας...

RPN.GR