Μάνη:Το χωριό ήξερε αλλά σιωπούσε – Νέα εξέλιξη: Και δεύτερος άντρας κατηγορείται για ασέλγεια στην 12χρονη

317

Όπως αναφέρεται, ο γιος της γυναίκας από τη Βουλγαρία που είχε επιλέξει να συζεί ο 57 ετών ιερέας, χήρος και πατέρας τεσσάρων παιδιών, είχε αποκαλύψει τους βιασμούς του μικρού κοριτσιού, από το καλοκαίρι του 2018, σε κουβέντα που είχε με θαμώνες στο καφενείο που σύχναζε ο παπάς.

Παρόλα αυτά, κανείς δεν είχε ενημερώσει τις αρχές, εκτός από την δασκάλα της 12χρονης, η οποία φέρεται ότι είχε ειδοποιήσει εδώ και έναν χρόνο την αστυνομία για περίεργη και προβληματική συμπεριφορά του κοριτσιού.

Ωστόσο, η οικογένεια και η Βουλγάρα σύντροφος του ιερέα, είχε καθησυχάσει τις κοινωνικές λειτουργούς που είχε επισκεφθεί το σπίτι.

Μια ολόκληρη κοινωνία έκλεινε το στόμα της μπροστά στο φρικιαστικό έγκλημα, ενώ ο 22χρονος γιος εγκατέλειψε τη μικρή, μετακομίζοντας στη Γερμανία για να ζήσει με τον πατέρα του.

Ο ιερέας από την πλευρά του, επικαλέστηκε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Αρεόπολης, ψυχολογικά προβλήματα, δεν παραδέχθηκε τις κατηγορίες, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό τι υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή, ο οποίος και διέταξε την προφυλάκιση του με την σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με το flynews.gr το κορίτσι έχει εξεταστεί από παιδοψυχολόγους ενώ έχει δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς και κατονομάζει για την ασέλγεια τόσο τον ιερέα όσο κι έναν δεύτερο άντρα!

Ο ιερέας από την περασμένη Τρίτη βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Τριπόλεως.

Η Τασούλα Παπανικολάου αποκάλυψε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR ότι για τη σεξουαλική κακοποίηση του κοριτσιού κατηγορείται ένα ακόμα πρόσωπο.

Το 12χρονο κορίτσι έχει αναφέρει εδώ και μερικά 24ωρα ότι ο ιερέας σύντροφος της μητέρας της την κακοποιούσε σεξουαλικά, ενώ τη χτυπούσε όταν εκείνη αντιδρούσε. Οι αστυνομικοί τα έχασαν όταν το παιδί τους αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα κακοποίησης και από δεύτερο άντρα ο οποίος θα κληθεί άμεσα για απολογία.