spot_img
18.5 C
Rafina
Σάββατο, 3 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

Μαραθώνας: «Ήμουν σε σοκ, έλεγα ότι πονάει το πόδι μου» – Συγκλονίζει ο 16χρονος που παρασύρθηκε από φορτηγό – rpn

 

 

Τις δραματικές στιγμές που έζησε στον Μαραθώνα, όταν παρασύρθηκε από φορτηγό το οποίο καρφώθηκε με μεγάλη ταχύτητα σε στάση λεωφορείου, περιέγραψε ο 16χρονος μαθητής που νοσηλεύεται τραυματισμένος. Το σοβαρό τροχαίο συνέβη λίγα μόλις μέτρα μακριά από σχολείο, την ώρα που οι μαθητές σχολούσαν.

Ο έφηβος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA, περιέγραψε τη στιγμή του ατυχήματος:
«Καθόμουν στο πεζοδρόμιο και κανονικά το φορτηγό έπρεπε να είχε στρίψει. Δεν έστριψε, ήρθε ευθεία προς τα εμένα με πολύ ταχύτητα. Χτύπησε μια κολόνα και η κολόνα χτύπησε εμένα και το αυτοκίνητο».

«Ήμουν σε σοκ», συνέχισε. «Έβλεπα το πόδι μου να έχει γίνει κάπως αλλιώς. Δεν είναι αυτό το πόδι μου. Δεν μιλούσα πολύ, το μόνο που έλεγα ήταν ότι πονάει το πόδι μου».

Ο 16χρονος υποβλήθηκε ήδη σε χειρουργείο για το πόδι του, ενώ οι γιατροί προγραμματίζουν επεμβάσεις και στο χέρι του, το οποίο έχει υποστεί κατάγματα σε δύο σημεία. Όπως δήλωσε ο πατέρας του, η κατάσταση του ποδιού είναι ακόμη πιο σοβαρή: «Το χέρι είναι σπασμένο από δύο μεριές, αλλά το πόδι είναι από τρία με τέσσερα σημεία. Περιμένουμε και την πορεία του χεριού».

Το περιστατικό έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία του Μαραθώνα. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μόνο από θαύμα δεν υπήρξαν περισσότερα θύματα, καθώς τη στιγμή του ατυχήματος η στάση ήταν γεμάτη μαθητές.
«Νομίζαμε ότι πήρε από κάτω τρία με τέσσερα άτομα. Ήταν απίστευτη η ταχύτητα και είχε τόσο κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά αυτόπτης μάρτυρας. Την υπόθεση έχει αναλάβει η Τροχαία.

Αυτή την εβδομάδα

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Δράση του Δήμου Παλλήνης στο 6ο Δημοτικό Παλλήνης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν και να σέβονται τα...

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας παρουσιάζει «Το σπίτι της Τρίγλιας» σε ημερίδα για τα μουσεία της Ανατολικής Αττικής

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας θα συμμετάσχει στην ημερίδα «Μουσεία...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

ΝΕΑ

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

Πικέρμι: Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη Διώνη

Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη...

Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια της...

RPN.GR