Μαρία Παπαγιάννη: Μετά από το Θάνο Μικρούτσικο πέθανε και ο πατέρας της

372

Διπλό το χτύπημα της μοίρας για τη Μαρία Παπαγιάννη. Λίγες μέρες μετά το θάνατο του Θάνου Μικρούτσικου, έφυγε από τη ζωή και ο πατέρας της. Μάλιστα, η γνωστή συγγραφέας έμαθε το δυσάρεστο μετά τη συναυλία στη μνήμη που μεγάλου μουσικοσυνθέτη.

Η Μαρία Παπαγιάννη ήταν μέχρι το τελευταίο λεπτό στο πλευρό του Θάνου Μικρούτσικου. Λίγες μέρες μετά το θάνατο του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη, η γνωστή συγγραφέας βυθίστηκε ακόμη περισσότερο στο πένθος.

Μετά τη συναυλία μνήμης που δόθηκε την περασμένη Δευτέρα στο Μέγαρο Μουσικής, στη μνήμη του Θάνου Μικρούτσικου, η Μαρία Παπαγιάννη έμαθε ακόμη ένα δυσάρεστο μαντάτο. Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso αφού τελείωσε η συναυλία, η γνωστή συγγραφέας ενημερώθηκε ότι έφυγε από τη ζωή και ο πατέρας της!

Η Μαρία Παπαγιάννη μαζί με τα παιδιά της, Αλεξάνδρα και Στέργιο Μικρούτσικο, βρέθηκαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στο Μέγαρο Μουσικούς για να υποδεχτούν τους φίλους και συνεργάτες αλλά και πολλούς θαυμαστές του Θάνου Μικρούτσικου.

Ήταν μια εκδήλωση την οποία είχε διοργανώσει ο ίδιος ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης πριν φύγει από τη ζωή στις 28 Δεκεμβρίου. Μια εκδήλωση που διοργάνωσε από το κρεβάτι του νοσοκομείου, όπου νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό.