Μάτι : Μια ”βόμβα” έτοιμη να εκραγεί στο οικόπεδο ΝΑΤ (φωτο)

597

Σήμερα το μεσημέρι βρεθήκαμε στο οικόπεδο του ΝΑΤ  στο Μάτι,προκειμένου να καταγράψουμε την εικόνα που επικρατεί ,και ύστερα από καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής για την επικινδυνότητα του συγκεκριμένου σημείου,με τους τόνους των καμένων που έχουν εναποτεθεί εκεί.

Αφορμή για το ρεπορτάζ  ήταν χτεσινή ανάρτηση του υπεύθυνου τύπου της Επιτροπής διαχείρισης κρίσεων και αντιδημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου Χ.Τσεμπέρη.

Στο οικόπεδο αυτό,εκτός από τεράστιους σωρούς κλαδιών και καμένων δέντρων,βρήκαν κάποιοι ασυνείδητοι ευκαιρία να πετάξουν παλιά έπιπλα,στρώματα και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς,δημιουργώντας μια πολύ άσχημη εικόνα,αλλά το σημαντικότερο μια πιθανή εστία πυρκαγιάς!

Εκεί λοιπόν ήταν ένα φορτηγό το οποίο άδειαζε τόνους καμένων κλαδιών εκείνη την στιγμή και μας ενημέρωσε ότι λίγο πιο κάτω βρισκόταν ο νέος λειοθρυμματιστής που στάλθηκε με εντολή του υπουργείου Υποδομών

Σύμφωνα με πηγές από τον δήμο Μαραθώνος,από τη Δευτέρα 11 Μαΐου θα ξεκινήσουν οι εργασίες καθαρισμού του οικοπέδου του ΝΑΤ.

Αικατερίνη Τράση